Novice

Izšla je zimska otroška revija Pikapolonica!

Otroci se s Pikapolonico prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Zima bo zabavnejša s Pikapolonico!

Vse novice

Aktualno

Kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2

Novi Bokashi Organko 2 zbira organske odpadke tam, kjer nastanejo - v kuhinji.

Prva različica kuhinjskega kompostnika Bokashi Organka je postala uspešnica podjetja Skaza takoj po predstavitvi leta 2011. Doma in v svetu so ga prodali že 200.000 kosov in še danes ostaja najbolj prodajan izdelek lastne blagovne znamke Skaza. Uporabniki so z navdušenjem sprejeli njegovo ključno vrednost: zbirati organske odpadke tam, kjer nastanejo - v kuhinji - in jih koristno uporabiti za nov življenjski krog.

Zdaj pa je na prodajnih policah v Sloveniji in v tujini ter v spletni prodajalni na www.skaza.si popolnoma prenovljen, funkcionalno izboljšan in dizajnersko dovršen Bokashi Organko 2.

Nova različica kuhinjskega kompostnika Bokashi Organko 2 ima olajšano odpiranje pokrova, nekaj manjšo prostornino (9,6 litra), prirejeno sodobnim družinam, predvsem pa njegovo mesto uporabe postaja vidno mesto na kuhinjskem pultu.
za_net_bos_white_couple_kitchen.jpg


Bokashi Organko
predstavlja prvi korak do krožnega gospodarjenja in trajnostnega ravnanja pri uporabnikih doma, saj biološki odpadki gospodinjstva postajajo vir za nov življenjski krog. S pomočjo posebnega naravnega posipa odpadki v tem kompostniku namreč ne zgnijejo, pač pa fermentirajo. S tem uporabniki dobijo izvrstno osnovo za domači kompost, fermentacijska tekočina je odlično gnojilo za domače notranje in zunanje cvetje ter vrtnine. Tekočina je tudi učinkovito čistilo za domače odtočne cevi. Praznjenje kompostnika je potrebno le dvakrat mesečno, družina pa prihrani pri nakupu biološko razgradljivih vrečk, saj te niso potrebne. Ob vsem tem Bokashi Organko preprečuje neprijetne vonjave ali zbiranje insektov, kar spremlja druge, zelo osnovne in enostavne oblike zbiranja bioloških odpadkov.za_net_bokashi_organko_2_design_embalaze.jpg

Tudi sam kompostnik je naravi prijazen, surovina zanj namreč prihaja iz reciklata. Embalaža je preprosta in funkcionalna, z le tremi sestavnimi deli, ki so med seboj vezani popolnoma brez lepil in brez odvečnih materialov po načelih eko designa. Celotna embalaža je iz materialov, ki jih je možno ponovno 100% reciklirati. Kupci jo lahko uporabljajo tudi kot koš za papir, stol, priročno odlagalno površino, stojalo za rože…

Za vse zveste uporabnike izvirnega Bokashi Organko 1 pa obvestilo, da tudi v prihodnje ostaja v prodajnem programu podjetja Skaza.

Promocijsko sporočilo

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.