Novice

Poletna številka Pikapolonice že v prodaji!

Poletna izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

Vse novice

Mokrine vabijo na družinsko smučanje!

Na največjem smučišču na avstrijskem Koroškem raznolikosti in zabave nikoli ne zmanjka.

Mokrine (Nassfeld) so smučišče, kjer imajo lahko dopust vsi družinski člani, saj na največjem smučišču na avstrijskem Koroškem raznolikosti in zabave nikoli ne zmanjka.

Snežna odeja je zagotovljena, ker ima smučišče zaradi svoje lege praviloma vedno tudi veliko naravnega snega, sicer pa priskoči na pomoč 350 snežnih topov, ki poskrbijo za vrhunsko pripravo 110 km prog. Mokrine slovijo tudi kot kraj z veliko zimskega sonca (100 sončnih ur več kot na severni strani Alp), kar vestno beleži števec sončnih ur.

za_net_2_nassfeld_winter_panorama_liftanlagen_3.jpg

Družinski paketi na temo snega in pustolovščin so v počitniški regiji Mokrine (Nassfeld) na voljo že po presenetljivo ugodni ceni. Zamislili so si celo vrsto akcij in paketov, ki bodo občutno razbremenili družinski proračun. V paketu Nassfeld Ski Surprise vsem otrokom do 10. leta starosti smučarski dopust celo podarijo - v času od 7. do 23. decembra, od 6. do 20. januarja in od 17. marca do 8. aprila je za vse otroke te starosti smučarska vozovnica brezplačna, brezplačno pa je tudi spanje v sobi staršev (ali starih staršev), vključno z oskrbo. Za vso sezono pa velja, da plačajo otroci do 10. leta ob sobotah za smučarsko vozovnico le 10 EUR.

za_net_4_nassfeld_familie_skifahren_2.jpg

Starši, ki želijo svojim otrokom (do 10. leta) omogočiti smučanje, ne da bi takoj kupili novo smučarsko opremo, imajo na voljo zelo ugoden paket: če si oba starša izposodita smuči ali deske, otroci do 10 let enako storitev prejmejo brezplačno. Če eden od staršev koristi smučarsko izposojo, eden od otrok uživa v tej akciji. Začetnikom sta v Mokrinah namenjeni dve profesionalni smučarski šoli, otroški miniklub Bobo (za otroke od 3 do 5 let starosti), trije varni otroški poligoni in obilo zabave že za najmlajše. Ko otroci obvladajo prve zavoje, se lahko skupaj odpravite na turo odkrivanja po označenih gozdnih poteh ob progi - preprosto sledite informativnim tablam.

za_net_3_nassfeld_familie_skifahren_moderne_liftanlagen_3.jpg

V Mokrinah so v zadnjih letih veliko investirali v posodobitev smučarskih naprav (skupno imajo 30 žičnic) in prog, imajo kar 350 snežnih topov, izboljšana je tudi ponudba namestitev v hotelih in apartmajih. Še posebej velja omeniti ponudbo v družinskem hotelu Gartnerkofel "Casa Cravallo" ter otrokom prijazna in večkrat nagrajena hotela Ramsi in Nawu v Šmohorju (Hermagor). V teh hotelih družine zagotovo pridejo na svoj račun, saj je ponudba prilagojena družinam z manjšimi otroki.

Letošnja sezona se je začela že 2. decembra, na odlično urejenih progah pa bo mogoče smučati vse do 8. aprila.

Spletna kamera: www.nassfeld.at/webcams
Več informacij na: www.nassfeld.at/sl

za_net_1_nassfeld_familie_skifahren_1.jpg

Foto: Nassfeld.at

Teme

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.