Novice

Izšla je otroška revija Pikapolonica pomlad - poletje 2023!

Otroci se s Pikapolonico prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Pomlad in poletje bosta še zabavnejša s Pikapolonico!

Vse novice

Mölli kliče: nov sneg, smučarske zvezde in privlačne smučarske proge za začetek sezone!

Nov sneg in odlično pripravljene smučarske proge zagotavljajo vse pogoje za popolno smučarsko doživetje. Foto: © schultz-ski.atPonovno se lahko spustite po pršiču: smučarsko območje Mölltaler Gletscher nudi že sedaj najboljše pogoje za zimske športe. Na edinem ledeniškem območju Koroške zato že trenirajo profesionalni smučarji nemške in avstrijske smučarske zveze.

Najboljše sestavine za popolno smučarsko doživetje so nov sneg, odlično pripravljene smučarske proge in optimalne prometne povezave. Vse to pa najdete v avstrijski ledeniški smučarski regiji Mölltaler Gletscher. 

Smučarske proge s skupno dolžino 17,4 kilometra ležijo na nadmorski višini od 2.108 do 3.122 metrov. Poleg odličnih pogojev lahko tukaj srečate tudi številne mednarodne smučarske zvezde nemške in avstrijske smučarske zveze, ki se na smučarskem območju Mölltaler Gletscher pripravljajo na novo sezono.

moelltaler_0615.jpg
moelltaler_0238.jpg
Foto: © schultz-ski.at

Smučarsko območje Mölltaler Gletscher privablja vsako leto številne smučarje in to ne zgolj zaradi velikega števila slavnih, ampak tudi zaradi svoje dostopnosti. Smučarsko območje, kjer je zagotovljen sneg skozi celo sezono, leži le pičlih 170 kilometrov od Ljubljane. Smučarji in deskarji imajo tukaj na voljo skupno 17 prog, med katerimi so tudi široke proge za carving in najvišje ležeča FIS proga za smuk na Koroškem. Poleg tega pa Mölltaler Gletscher ponuja tudi progo za smučanje zunaj urejenih smučišč, ki je odlična za oboževalce smučanja po pršiču. In napovedanega je še več sneženja!

ankogel0745.jpgFoto: © schultz-ski.at
Mölli,
kot smučarsko območje Mölltaler Gletscher ljubkovalno imenujejo športni navdušenci, zagotavlja odlične smučarske proge za začetnike in profesionalce pod družinam prijaznimi pogoji. Otroška tarifa (50 % cene smučarske vozovnice za odraslo osebo) velja za otroke in najstnike od 6 do 18 let. Najmlajši otroci, stari manj kot 6 let, smučajo brezplačno. Pri družinah z več kot dvema otrokoma, starima med 6 in 18 let, je smučarska vozovnica za vsakega nadaljnjega otroka do 18 let brezplačna. To je edinstvena ponudba v Avstriji!

Dejstva o smučišču Mölltaler Gletscher:
• Edino ledeniško smučarsko območje na Koroškem.
• Sezona traja od sredine junija do začetka maja, približno 320 dni v letu.
• Nadmorska višina med 2.108 in 3.122 metri.
• Skupno obsega 17 smučarskih prog, med njimi je najvišje ležeča smučarska FIS proga za smuk na Koroškem.
• Otroška tarifa (50 % cene smučarske vozovnice za odraslo osebo) velja za otroke in najstnike od 6 do 18 let. Najmlajši otroci, stari manj kot 6 let, smučajo brezplačno. Pri družinah z več kot dvema otrokoma, starima med 6 in 18 let, je smučarska vozovnica za vsakega nadaljnjega otroka do 18 let brezplačna.

Vas zanima še kaj več o smučarski ponudbi na Mölltaler Gletscher? Izvedeli boste TUKAJ. 

ankogel0570.jpg

 Foto: © schultz-ski.at

Teme

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.