Gozd – Mala vseveda

Ivan Esenko, ilustracije Alenka Vuk Trotovšek

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Gozd je pestro okolje, kjer sobivata rastlinski in živalski svet. Vabi nas v vseh letnih časih, ki mu nadenejo vsakokrat drugačen videz. Jeseni bomo sprehod skozi gozd dopolnili z nabiranjem gozdnih sadežev. V knjigi so podrobneje predstavljeni živalski in rastlinski svet, pomen gozda, njegovo bogastvo in gospodarjenje s tem ranljivim okoljem.  V knjigi se  prepletajo pravljične ilustracije Alenke Vuk Trotovšek in odločni fotografski posnetki Ivana Esenka, podkrepljenih s kratkim in strokovnim besedilom.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Posebnost zbirke Mala vseveda, ki izhaja pri založbi Okaši, je kombinacija ilustracij in fotografij. Skozi knjigo nas vodita deček in deklica, ki v stripovskem oblačku povesta kakšno zanimivost. Vizualni dodatki otrokom olajšajo branje, razumevanje in pomnjenje besedila, ki je sicer kratko, a tehtno, osredotoča pa se na eno samo temo. V tej slikanici je to gozd, izredno bogato naravno okolje, v katerem sobivata rastlinski in živalski svet. Knjiga predstavlja gozd po poglavjih, ki sestavljajo celoto: drevo, iglasti gozd, listnati gozd, podrast, gozdna tla, mrtvi les, drevesna dupla, gozdni rob, gozdni sadeži, živali...


Založba Okaši, 2014

Trda vezava, 48 strani
Mere: 22 x 22 cm
ISBN:
978961692930

 

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 6,00 €

Kako živijo ptice na krmišču

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Kako živijo s fotografijo in kratkim strokovnim besedilom Ivana Esenka predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Zamenjam bratca

Krokodilka Karolina dobi bratca, ki se slini, nič kaj ne diši, je samo za zgago in zavzame ves prostor v maminem naročju. Nekega dne gre mama zamenjat svoj klobuk za takega, ki ji bo ravno prav in Karolini se utrne odlična ideja…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.