Igrajmo se z besedami in čebelami

Ivan Esenko, ilustracije Alenka Vuk Trotovšek

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Igrajmo se z besedami je zabavna zbirka, ob kateri bodo otroci bogatili besedni zaklad, se učili tvoriti povedi in brati. S sličicami na prvi in zadnji strani si bodo pomagali pri sestavljanju svojih zgodb. V tej knjigi bodo otroci spoznali: posebnosti ptic, gnezdenje, kje živijo ptice, ptice v mestih, selitev, sove, ptičje gnezdilnice in krmljenje ptic Prisrčne ilustracije je narisala Alenka Vuk Trotovšek.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Zbirka slikanic Ivana Esenka ima besedilo natisnjeno z velikimi tiskanimi črkami in prepleteno s sličicami, ki nadomeščajo besede. Njena posebna vrednot pa je vsebina (avtor je cenjen poznavalec narave), ki otrokom odpira vrata v svet posameznih živalskih vrst, na primer ptic in čebel, in naravnih okolij, na primer gozda in vrta. Besedilo, ki je primerno tudi za prve vaje v branju, je natisnjeno na vsaki desni strani, vsaka leva stran pa ima veliko prikupno ilustracijo in štiri manjše sličice, ki pojasnjujejo izbrane besede, namenjene bogatenju otrokovega besednega zaklada. Na koncu slikanice je zanimivo in poučno besedilo za otroke, ki bi radi izvedeli še kaj več.


Založba Okaši, 2014
Mehka vezava, 24 strani
Mere: 19 x 21 cm
ISBN:
9789616929325

 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.