Čučko ureja svet

Polonca Kovač, ilustracije Tina Perko

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:

V borovničevju levo od koruzne njive je živela srečna mišja družina. Očka je bil najpametnejši mišek v Evropi, za vsako ključavnico je poznal ključ in za vsako bolezen zdravilo. Tudi mama se je razumela na ključavnice, povrhu pa je bila prijazna in je znala speči najboljšo pogačo. Znala je tudi pomiriti očka, kadar se je preveč razburjal zaradi zapletenih ključavnic. Imela sta sinčka edinčka, majčkenega Čučka, ki je bil prav razborita živalca, čeprav je bil tako mlad, da je bil še ves rožnat, ker mu pač še ni zrasel mišji kožušček. Živeli so torej srečno v tisti mišji luknji in mama je naučila Čučka vse, kar mora vedeti majhna miš, da ostane zdrava in prijazna.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Nova knjiga Polonce Kovač (ilustracije Tina Perko) pripoveduje o Čučku, mladem mišku, ki je nenadoma ostal sam na svetu. Lepo zna poskrbeti zase, saj ga je mamica naučila vsega, kar mora znati miš, očka, ki je bil mojster za ključavnice, pa mu je vcepil spoznanje, da se vsaka ključavnica da odpreti. Če ne gre, vzemi macolo, pa tresk po njej! Čučko se pogumno loti samostojnega življenja. Deset krajših zgodbic pripoveduje, kaj se je mlademu mišku pripetilo doma, v mestu in v odnosu z živalmi v soseščini. Kdo drug bi rekel, da doživlja križe in težave, Čučko pa z dobrosrčnostjo, optimizmom, lastno pametjo in macolo težave tre kot pravi mojster za ključavnice. Priporočam!

Založba Mladika, 2014
Trda vezava, 51 strani
Mere: 23,5 x 16,5 cm
ISBN: 978-961-205-215-7

 

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.