Orel s škrlatnega vrha + priročnik Otroci in smrt

Uroš Ahčan, Bernarda Logar, ilustracije Matjaž Schmidt

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Dve knjigi v eni sodita v serijo poučnega branja za družino. Z ene strani se bere zanimiva zgodba kirurga dr. Uroša Ahčana o poškodovanem planinskem orlu, ki zaključi svoje življenje na skednju. Sem ga je prinesel šolar Jošt in se z njim v na skrivnem zaupno pogovarjal o življenju in smrti.

Z druge strani knjige pa klinična psihologinja Bernarda Logar svetuje staršem, kako pomagati otrokom pri spoprijemanju s smrtjo bližnjega.

Priročnik nagovarja družine v skrajni življenjski stiski, ko umre ljubljena oseba … dedek, mamica, bratec … Pogosto v bolečini pozabimo na otroke in njihovo doživljanje smrti. Bralca nagovarja nazorsko nevtralno zgolj na »zemeljski« ravni brez transcendentne izkušnje (a ni izključena) … V pomoč mnogim, ki utehe vere ne izkusijo. To velja toliko bolj za otroke, ki ne odraščajo v verskem okolju. Njim in njihovim odraslim bo priročnik v pomoč v najtežjih trenutkih življenja.

Založba Mohorjeva družba, 2015
Trda vezava, 70 + 18 strani
Mere: 20,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-218-803-0

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zakladnica klasičnih pravljic

V tej zbirki boste srečali vse svoje najljubše pravljične junake: Alico in Belega zajca, Dorotejo in Čarovnika iz Oza, Oliverja Twista in Lisjaka, žabca in krta. Ta skrbno oblikovana zbirka klasičnih pravljic je odlična za večerno branje. Naj otroci odkrijejo pravljice vaše mladosti. Navdušite jih za branje z bogastvom izvirnih zgodb in čarobnih barvnih ilustracij.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Nogomet, atlas z več kot 250 nalepkami

Knjiga je še nerabljena! Katera država je največkrat zmagala na nogometnem svetovnem prvenstvu? Kje je najvčji stadion na svetu? V tem atlasu spoznaš vse o svetu nogometa. Ko pravilno razvrstiš nalepke, dobiš čudovit, pisan nogometni atlas. Vključenih je polno informacij o najpomembnejših prvenstvih, najznamenitejših klubih in najboljših igralcih.

v košarico
Namesto: 4,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.