Kako živijo hrošči

Ivan Esenko

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Malo žuželk je tako navdušujočih oblik, kot so hrošči. Od blizu zagledaš prave pošasti z dolgimi tipalkami, trnastimi nožicami in velikanskimi bolščečimi očmi. Njihovo življenje je skrivnostno, saj kot odrasel hrošč živijo le kratek čas, kot jajčece, ličinka in buba pa lahko tudi več let. Ivan Esenko razkrije še več zanimivega, marsikaj tudi takega, kar je novo staršem. Podrobneje predstavi devet hroščev, ki jih lahko opazujemo pri nas: muškatnega kozlička, obrobljenega kozaka, usnjatega krešiča, grizočega kleščarja, scopolijevega stepenca, majskega hrošča, rogača, črnega kratkokrilca in bukovega kozlička. Knjigo odlikujejo zelo lepe fotografije.

Založba Okaši, 2015
Mehka vezava, 11 strani
Mere: 21 x 21 cm
ISBN: 978-961-6929-85-1

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Živali – Spoznajmo svet, kartonka

Knjiga je še nerabljena! Kartonka z veliko lepimi slikami, ki jih lahko odkriješ in prepoznaš. Lahko jo večkrat prelistaš, saj se vedno lahko naučiš kaj novega! In tu je še kazalo fotografij, s katerim takoj najdeš svojo najljubšo stran. 

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.