Planeti in potovanje po vesolju – Odprava v vsemirje – Kaj in kako

Manfred Baur

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Se želiš odpraviti na vesoljski sprehod? Skupaj s to knjigo lahko raziščeš najtemnejše skrivnosti neskončne črnine. Kaj sploh vemo o našem osončju? Kako postaneš astronavt? Kako živi, dela in prepeva astronavt v breztežnosti? Ali je vesolje nevarno in kako bivanje na vesoljski postaji vpliva na človeško telo? Katera je najdražja obleka na svetu? V zbirki KAJ IN KAKO najdeš vse odgovore na vprašanja o odpravi v vsemirje!

Založba MK, 2015
Mehka vezava, 48 strani
Mere: 28 x 23 cm
ISBN: 9789610138037
 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zabavna hrana, ustvarjalne zamisli iz domače kuhinje, kuharska knjiga

Knjiga je še nerabljena! Starši in otroci, pozor! Tale kuharska knjiga spreminja dobro in zdravo, toda zelo vsakdanjo hrano v pravljično lepo. Kako iz sladoleda narediti zabavnega pingvinčka, iz sira hroščke, iz piškotov medvedke, iz starih žemelj in mletega mesa čudovitega krokodila, iz navadnih piškotov pa čarobno hišico...

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Hamlet – Prve prave, okrajšana verzija izvirnega besedila

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Prve prave mladim bralcem ponuja skrajšane različice klasičnih svetovnih literarnih del.. Stremi k temu, da obdrži kakovostno raven izvirnih del in hkrati literaturo naredi dostopno večini bralcev, tudi tistim, ki sicer morda po njej ne bi posegli. V poglavju Po branju pojasnjujemo odstopanja od izvirnika, čas nastanka, teme in simboliko ter podajamo vprašanja v razmislek o prebranem delu, ki bodo v pomoč tako učencem kot učiteljem pri njihovem delu.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Mali detektiv in skrivnostni klobuk

Knjiga je še nerabljena! Mali detektiv in njegovi prijatelji se tokrat spopadejo z močnim sovražnikom: z najvplivnejšim politikom novo izvoljene skupščine Lepodola, gospodom Krankebulom, ki ga vsakdo takoj prepozna po značilnem črnem klobuku s širokimi krajci. Gospoda politika je doletela strašna nesreča – nekdo je umoril njegovo ženo. Ste pomislili, da sta imela pri tem kaj zvitorepi politik in njegova vroča mlada tajnica?

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Rim - Ni za starše - Vse kar te zanima, Lonely Planet, otroški turistični vodnik

Knjiga je še nerabljena! Otroški turistični vodič po mestu. Knjiga je prejela priznanje Zlata hruška. Zakaj bi hoteli živeti v Rimu, če ste mačka? Bi hoteli na stranišče skupaj z ducat drugimi ljudmi? Si predstavljate, da imate za kosilo plamenčev jezik? Zakaj v Rimu vsak dan streljajo s topom?

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Domače naloge

Knjiga je še nerabljena! Domače naloge so zabavne pesmi o vsem - o frizerju, o igri, o bralni znački, o jutru na cesti, o kačjem pastirju, o piškotih, o pižamah, o pomladi...

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.