Futek v Boškariji

Marjan Tomšič, ilustracije Marjanca Jemec-Božič

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! 12 kratkih pravljic pisatelja Marjana Tomšiča je ilustrirala Marjanca Jemec-Božič. Pisatelj je vrsto let delal kot učitelj in mentor na dveh šolah v slovenski Istri, kjer je s svojimi učenci zapisoval istrske »povedke«. Tomšičeva proza izhaja iz duhovnega in socialnega okolja Šavrinskih Brd, z vplivom istrske zgodovine, jezika in trdoživosti njenih ljudi. Druga dva vira sta njegov posluh za človekovo notranjost, dialog in ustvarjalna domišljija. S svojim čutom za pravljično in fantazijsko resničnost dokazuje medsebojno povezanost vsega živega.

Zadruga Novi Matajur, 2003
Trda vezava, 36 strani
Mere: 19,5 cm x 26,5 cm
ISBN: 82116369334
 

v košarico
Namesto: 19,98 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Dinozavri – Velika knjiga aktivnosti

Knjiga je še nerabljena! Vse o dinozavrih: kje so živeli, kaj so jedli in kdaj so izumrli.  Če slediš tem preprostim korakom, lahko sam narišeš 14 veličastnih dinozavrov, tudi stegozavra in tiranozavra. Koliko veš o dinozavrih? Svoje znanje preizkusi z več kot 100 zabavnimi zgodbami ... so resnične ali ne? Z origami papirjem se lahko ure in ure zabavaš ob zgibanju osupljivih dinozavrov, od letečega pterozavra do strašnega velociraptorja.

v košarico
Namesto: 28,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Miselca 2 - Miselne naloge za bistroumne

Knjiga je še nerabljena! 150 raznolikih nalog za otroke, mladostnike in odrasle za razvijanje miselne sposobnosti in spretnosti ter ustvarjalnosti. Vsebuje 12 poglavij s približno 150 raznolikimi nalogami, ki razvijajo raznovrstne miselne sposobnosti in spretnosti: vidno zaznavanje, natančno sledenje navodilom, orientacijo v dvodimenzionalnem prostoru, preslikavo oblik, matematične spretnosti idr.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Spet v šoli – Dajmo dekleta

Knjiga je še nerabljena! Lea se je že veselila, da bo kmalu spet v šoli. Toda pristala je čisto v drugem razredu kot vse njene prijateljice in njena učiteljica je stroga, kaže pa tudi, da se ji ne bo kaj dosti sanjalo o matematiki! Bo torej Lea letos med najslabšimi v razredu?

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.