Na gradbišču

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Lepo je biti član ekipe. Pred nami je še en naporen dan na gradbišču. Prekucniku petru povzroča težave obilje tovora, ki ga mora prepeljati. Za nameček pa se še zagozdi v jarku. Mu lahko prijatelji pomagajo?

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Bagerji, tovornjaki prekucniki, buldožerji in viličarji z velikimi očmi in še večjim srcem z veseljem delajo na gradbišču, nakladajo, kopljejo in vozijo. So prijatelji, ki znajo med seboj sodelovati. Nekega dne, ko je bilo tovor še posebno težak, je nakladalnik Nejc svetoval prekucniku Petru, naj si dobi pomoč. Takoj se je ponudila mala nakladačka Nina. Toda Peter jo je prijazno zavrnil, prepričan, da bo zmogel sam... Prikupna kartonka, ki bo navdušila male ljubitelje velikih gradbenih vozil, pove, da kdaj pa kdaj vsi potrebujemo pomoč. To ni sramotno, ampak del normalnega delovnega procesa. Otroke v igri uči, kako sprejeti pomoč, kako se zanjo primerno zahvaliti, pa tudi, kako jo ponuditi.

Založba Učila International, 2016
Trda vezava, 22 strani
Mere: 18 x 20 cm
ISBN: 9789610028543

 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Moj bager, puzzle za 3+

Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle s prizorom gradbišča, na katerem koplje bager. Ima zelo prikupno ilustracijo, 15 kosov in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

v košarico
Namesto: 6,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ravensburger puzzle Disney The Jungle Book 2, za 6+

Zelo kvalitetna Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle z Disneyjevimi junaki iz risanke in knjige The Jungle Book 2. Ima zelo prikupno ilustracijo, 100 kosov in je primerna za otroke od 6. leta dalje.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.