Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Čarobni dan v Arboretumu bo 1. oktobra

Zaradi slabe vremenske napovedi je ponovno prestavljen termin letošnjega Čarobnega dne v parku Arboretum.

Vsi dogodki

Če bi Lili..., zbirka pesmi

Barbara Gregorič Gorenc, ilustracije Andreja Gregorič

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
"Lili s krili"
bi rada letela
in imela brke in rep!

Ali pa smrček in kremplje,
kožušček, plavuti,
oklep...

Ampak, ampak,
hm, hm,...

Ko dobro premisli,
se odloči,
zakaj se ne spremeni;

in raje ostane
kar Lili -
deklica s kitkami!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Kaj bi Lili, če bi imela vrat, dolg kot žirafa, rožičke, rilec, rep, kljunček, krila ali čebelje želo? Pesnica Barbara Gregorič Gorenc o tem, kaj bi se zgodilo, če bi... pripoveduje navihane rime. Res bilo bi lepo in zabavno, saj bi lahko storila, kar sicer ne more ali ne sme. Ampak, ampak, hm, hm... vedno znova ugotovi Lili, tudi če se spremeniš v slona, opico, ptico ali čebelo, ni vse zabavno. Zaradi žirafje dolge vratu bi jo grlo močno bolelo in če bi smrkala s slonje dolgim rilcem, bi porabila zelo veliko robčkov. Na koncu vsake pesmice se zato Lili odloči, da bo ostala – Lili. Rime plavajo med svetlimi ilustracijami Andreje Gregorič kot mavrični mehurčki domišljije.

Založba Mladika, 2016
Trda vezava, 35 strani
Mere: 21 x 16 cm
ISBN: 978-961-205-229-4


 

v košarico
Namesto: 20,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.