Matematika za 4 - 5 leta, Zlate zvezdice, igrive naloge z nalepkami

Peter Patilla

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Delovni zvezek je izdelan posebej za razvijanje veščin računanja v zgodnjem obdobju. Avtor Peter Patilla je strokovnjak in avtor z mnogimi objavljenimi publikacijami s področja osnovnošolske matematike. Matematika za 4‒5 leta vključuje uporabna navodila in opombe za starše pri vsaki dejavnosti. Jasno oblikovane strani in živo obarvane slike omogočajo lahko in zabavno učenje.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Zvezek igrivih nalog vsebuje 31 strani nalog iz matematike (+1 stran rešitev), ki jih je zasnoval Peter Patilla. Avtor je strokovnjak za zgodnje učenje matematike. Ta zvezek je namenjen malčkom od 4. leta dalje, založba Učila International pa je izdala v isti zbirki še štiri zvezke za otroke do starosti 7 let. Zbirka se imenuje Zlate zvezdice po priloženih nalepkah, s katerimi otroka nagradimo, ko reši nalogo. Naloge za najmanjše temeljijo na primerjanju, prepoznavanju predmetov, iskanju podobnosti in razlik, sledenju poti v labirintu, nadaljevanju vzorca, prepoznavanju geometrijskih likov, štetju, iskanju parov... in podobnih veščin, ki so pomemben gradnik matematike.


Založba Učila International, 2016
Mehka vezava, 32 strani
Mere: 21,5 x 27 cm
ISBN: 9789610028031

 

v košarico
Namesto: 4,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 6,00 €

Ravensburger puzzle Disney The Jungle Book 2, za 6+

Zelo kvalitetna Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle z Disneyjevimi junaki iz risanke in knjige The Jungle Book 2. Ima zelo prikupno ilustracijo, 100 kosov in je primerna za otroke od 6. leta dalje.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.