Lešniki, lešniki, knjiga slikopisov

Anja Štefan, ilustracije Jelka Reichman

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Priljubljena slikanica Anje Štefan in Jelke Reichman Lešniki, lešniki je namenjena tudi začetniškim bralcem, ki s pomočjo sličic bogatijo svoj besedni zaklad in na privlačen način premagujejo bralne težave.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Anja Štefan je ena najboljših slovenskih avtoric za otroke. Tokrat so pri založbi MK izdali 19 kratkih zgodbic – slikopisov, ki so primerni za otroke, ki »pomagajo« brati sličice, pa tudi za začetne bralce. Razbiranje sličic, ko besedilo bere odrasli, otroku pomaga graditi aktivno osredotočenost na pripoved, krepi zmožnost razumevanja besedila in mu širi besedni zaklad. Začetnemu bralcu pa je vsaka sličica sredi besedila kot varen pristan, ki mu pomaga, da se hitreje prebije skozi skoraj neprehodno goščavo besed. Besedila so natisnjena tako, da pomagajo tudi dislektičnim bralcem. Izjemno prikupne ilustracije – kar poglejte miško na naslovnici - pa je prispevala mojstrica Jelka Reichman.

Založba Mladinska knjiga, 2016
Trda vezava, 32 strani
Mere: 27 x 21 cm
ISBN: 9789610144243
 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.