Zabavna zgibanka – Pobarvaj, zgibaj in prilepi, ustvarjalna knjiga

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Poleg malega nadobudneža bodo nad zabavno zgibanko, ki spodbuja otrokovo domišljijo in krepi njegovo ustvarjalnost, navdušeni tudi starši.Barvanje, zgibanje različnih predmetov iz papirja in lepljenje sličic bo za več ur
kreativno zaposlilo vašega otroka, ki se bo pri tem še neznansko zabaval.

Knjiga vsebuje:
• prijetne sličice, ki jih je treba pobarvati
• barvni papir za zgibanje različnih predmetov
• veliko sličic, ki jih iztisnete in prilepite
Pripravite barvice in lepilo – ter začnite!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ta zvezek (knjiga) otroku odpre vrata v ustvarjalno igro, ki ga prevzame in posrka vase, da med prijetnim delom pozabi na okolico. V njej je sedem slik, ki jih otrok dokonča tako, da pobarva podlago in nanjo prilepi podrobnosti, ki jih iztisne iz sredine revije. Osrednji del slike zaseda velik origami, ki ga otrok sestavi iz priloženega papirja. Treba je le slediti preprostim navodilom in že so iz papirja sestavljeni pikapolonica, raketa, ladjica, želva, zlata ribica, metulj, ptič... Končni izdelek je tridimenzionalna slika, na katero je otrok lahko ponosen. Sestavljanje origamija je odlična igra in hkrati vaja v spretnosti rok, krepi pa tudi vztrajnost in spomin.

Založba Učila International, 2016
Broširana vezava, 20 strani
Mere: 22 x 28 cm
ISBN: 9789610027218

 

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 6,00 €

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Moj bager, puzzle za 3+

Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle s prizorom gradbišča, na katerem koplje bager. Ima zelo prikupno ilustracijo, 15 kosov in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

v košarico
Namesto: 6,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ravensburger puzzle Disney The Jungle Book 2, za 6+

Zelo kvalitetna Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle z Disneyjevimi junaki iz risanke in knjige The Jungle Book 2. Ima zelo prikupno ilustracijo, 100 kosov in je primerna za otroke od 6. leta dalje.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.