Novice

Izšla je otroška revija Pikapolonica - Šola za šalo

Izšla je posebna izdaja otroške revije Pikapolonica - Šola za šalo, ki je primerna že za najmlajše otroke.

Vse novice

Aktualno

Foto natečaji

S svojimi najboljšimi fotografijami lahko registrirani uporabniki tekmujete tudi na fotonatečajih. Poglejte, katere teme so razpisane na aktualnih fotonatečajih, in pošljite svojo fotografijo. Pred objavo mora fotografijo za fotonatečaj odobriti administrator, ki bo preveril ustreznost teme in kakovost fotografije. Na vsakem fotonatečaju lahko registrirani uporabnik sodeluje le z eno fotografijo, ki je do konca natečaja nato ni več mogoče zamenjati. Veliko uspeha na fotonatečajih vam želimo! купить плед киев

Sodelujejo lahko registrirani uporabniki.
Če še niste prijavljeni, se lahko registrirate tukaj.

Če potrebujete pomoč pri registraciji, jo boste našli tukaj.

Aktualni natečaji

Preverite, kateri natečaji so razpisani. Izberite najboljšo fotografijo za ustrezno temo natečaja in se potegujte za lepe nagrade!

Zaključeni natečaji

Katere fotografije pa so bile najboljše na prejšnjih razpisanih fotonatečajih? Preverite!
 • Malčkov nasmeh

  Malčkov nasmeh je najlepši! Ujemite ga v objektiv vašega fotoaparata in objavite najbolj uspelo fotografijo v fotonatečaju ter se potegujte za lepe nagrade.
   

 • Pomlad je tu!

   Kaj je lepšega, ko nas po dolgi zimi spet pogreje pomladansko sonce! Spet gremo večkrat v naravo, kjer otroci še posebej uživajo. Zabeležite te čudovite trenutke s fotoaparatom - čakajo vas lepe nagrade!

 • Malček in voda

  Otroci so še posebej ljubki, ko so zatopljeni v igro z vodo. Ujemite te trenutke v vaš fotoaparat in se potegujte za lepe nagrade!
   

 • Hura, počitnice!

  S fotoaparatom ujemite najlepše trenutke na počitnicah. Čakajo vas lepe nagrade!

 • Mi se 'mamo radi!

  Mi se imamo radi - in to tudi pokažemo! Mamica in otrok, očka in in otroka, bratec ali sestrica, vsi skupaj... Objavite najboljšo fotografijo!

 • Z mamico

  Fotografija otroka z mamico je eden najpogostejših motivov družinskih fotografov. Izberite najboljšo in se potegujte za lepe nagrade v fotonatečaju!
   

 • Z očkom

  Ljubeč odnos med otrokom in očetom je še posebej dragocen prizor, ki zasluži dobro fotografijo! Izberite najprisrčnejšo sliko in jo uvrstite v fotonatečaj.
   

 • Otroški nasmeh je najlepši!

  Otroški nasmeh je najlepši! Ujemite ga v objektiv vašega fotoaparata in objavite najbolj uspelo fotografijo v fotonatečaju ter se potegujte za lepe nagrade.
   

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.