Novice

Jesenska številka Pikapolonice že v prodaji!

Jesenska izdaja revija za otroke Pikapolonica je že na voljo v samopostrežnih trgovinah in pri prodajalcih časopisov.

Vse novice

Aktualno

Delavnica ponatisa Biblije za šolarje in glasbene jaslice

Ljubljanski Balassijev inštitut se bo dneva reformacije spomnil z delavnico ponatisa Biblije.

Vsi dogodki
« nazaj

Delavnica ponatisa Biblije za šolarje in glasbene jaslice

Kulturni center Veleposlaništva Madžarske - Balassijev inštitut se bo dneva reformacije spomnil v sredo, 16. in četrtek, 17. oktobra s posebnim programom: z delavnico ponatisa Biblije. Ekipa Vizsolyske delavnice ponatisa Biblije bo s kopijo tiskarskega stroja iz 16. stoletja natisnila Vizsolysko Biblijo na papir, izdelan v tehniki takratnega časa, ter dragoceno izkušnjo delila s šolarji različnih starosti. Šolske skupine prisrčno vabijo k prijavi na razburljivo delavnico in zabavno predavanje. Balassijev inštitut ima svoje prostore v Ljubljani na Barvarski stezi 8 (Vila Urbana).

Več na http://www.ljubljana.balassiintezet.hu/sl/ 

biblianyomtat.jpg

Že zdaj pa velja opozoriti tudi na Glasbene jaslice z Julcsi Laposa, ki bodo jeseni prvič spet v četrtek, 7. novembra ob 17. uri.  Družine z otroki prisrčno vabljene na glasbeno-igralno-gibalne delavnice, ki jih vodi Julcsi Laposa. Na delavnici bodo otroci in njihovi starši spoznavali otroške rime, ki jih bodo pospremili z gibalnimi igrami. Na 40-minutni delavnici bodo mamice, očki, babice in dedki spoznali, kako pozitivne občutke lahko prikliče gibalna in glasbena izkušnja, ki si jo delijo s svojimi otroki oz. vnuki. V sklopu delavnice se bodo naši najmlajši spoznali tudi s posebnimi ritmičnimi glasbili. Delavnica traja 40 minut. Jezika delavnice sta slovenski in madžarski, primerna je za otroke od 0 do 3 let, vstop pa je prost. Z veseljem vabljeni vsi, ki bi se s svojimi otroci radi zbližali tudi preko glasbe!

laposa.jpg

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.