Novice

Poletna številka Pikapolonice že v prodaji!

Revija za otroke Pikapolonica je že na voljo v samopostrežnih trgovinah in pri prodajalcih časopisov.

Vse novice

Aktualno

Naročite se na revijo Moj malček

Revija Moj malček je namenjena nosečnicam in staršem otrok v starosti od novorojenčka do prvih šolskih korakov. Nevsiljivo, privlačno in na razumljiv način, a strokovno popelje skrbne starše skozi navidez preprosta, vendar zelo pomembna poglavja starševstva.

Darilo za nove naročnike na revijo Moj malček - knjiga Naravna hrana za dojenčke in malčke

280_picture_naravna_hrana_za_dojencke_in_malcke.jpgVsi si želimo, da bi naši otroci jedli zdravo hrano, takšno, ki je popolnoma naravna, pridelana brez herbicidov, insekticidov… in nato tudi predelana tako, da ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil, ojačevalcev okusa in podobnega. Ampak za laika, ki nima medicinske in nutricionistične izobrazbe, to ni lahko.

Knjiga Naravna hrana za dojenčke in malčke nam je pri tem lahko v veliko pomoč – najprej pri izbiri živil, nato pri pripravi jedi in na koncu pri sestavi jedilnika. Kakšni pa so recepti? Preprosti, zelo okusni in zelo zdravi. Predstavljeni so s čudovitimi fotografijami. Hrana pač ni le življenjska nuja, je tudi veliko veselje, užitek in trenutek, ko se zbere družina. Najbolj presenetljivi pa so recepti, pri katerih so uporabljene eksotične sestavine, ki dajejo hrani drugačen okus.

Knjiga nas vodi od nasvetov, kje in kako kupovati, hraniti in kuhati ekološka živila do receptov za vsa obdobja starosti našega otroka. Predstavljen je zdravstveni pomen ekološke hrane, način pridelave in predelave ter prodaja na slovenskem trgu. Vključeni so nasveti in priporočila, kateri hrani se kaže izogibati in katero velja izbrati pri določeni starosti našega malčka ter nad sto receptov za hitro pripravo okusnih jedi.

Naročnino na revijo Moj malček lahko seveda tudi podarite.
Obdarovanci /ke dobijo za darilo knjigo Naravna hrana za dojenčke in malčke!

Revijo lahko naročite tudi kot darilo sorodnikom, prijateljem in znancem ob rojstvu  otroka, rojstnem dnevu ali drugih priložnostih. K prvi poslani reviji bomo priložili tudi dopis z imenom tistega, ki je podaril naročnino na revijo, ter nalepko "Otrok v avtu". Seveda pa bo tudi novi naročnik (po plačilu naročnine) prejel knjižno darilo.

Če želite revijo Moj malček podariti, odkljukajte okence na obrazcu povsem spodaj in izpolnite podatke o obdarovancu, v "komentar" pa lahko zapišete besedilo voščila, ki ga bomo priložili prvi poslani reviji.

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo

Prosimo, da izpolnete spodnji obrazec za naročilo. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditev na vaš navedeni e-mail. Knjižno darilo prejmejo novi naročniki na revijo v 21 dneh po plačilu naročnine (podatke za plačilo naročnine boste prejeli po e-pošti).

Enoletna naročnina na revijo Moj malček znaša 34,65 EUR.
Naročnina vključuje DDV ter stroške pošiljanja revij v Slovenijo.
 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.