Novice

Izšla je zimska otroška revija Pikapolonica!

Otroci se s Pikapolonico prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Zima bo zabavnejša s Pikapolonico!

Vse novice

Aktualno

Naročite se na revijo Moj malček

Revija Moj malček je namenjena nosečnicam in staršem otrok v starosti od novorojenčka do prvih šolskih korakov. Nevsiljivo, privlačno in na razumljiv način, a strokovno popelje skrbne starše skozi navidez preprosta, vendar zelo pomembna poglavja starševstva.

Darilo za nove naročnike na revijo Moj malček - Prva spominska knjiga

prva_spominska_knjiga2.jpgKako hitro se pozabi, katere predloge za dojenčkovo ime je dala mamica in katere babica, kdaj natanko se je dojenček prvič prekobalil na bok, katera igračka mu je bila najljubša pri osmih mesecih, kdo je prišel pa praznovanje prvega rojstnega dne, kako je malček rekel steklenički, ko je bil še čisto majhen... Ali ne bi bilo lepo za vedno ujeti nekaj teh sladkih spominov? 

Prva spominska knjiga je zato zasnovana tako, da je v vsakem mesecu od rojstva do otrokovega tretjega leta opisana razvojna pot povprečnega otroka - njegov telesni razvoj, gibalni razvoj, razvoj zmožnosti komuniciranja... Nato pa je dovolj prostora, da pri vsakem mesecu pripišemo podatke o svojem otroku, izjemnem, ljubljenem in neponovljivem posamezniku. Ne gre za primerjavo povprečnega otroka oziroma tistega, kar bi otrok »že moral« znati, z našim otrokom, saj je vsak otrok neponovljivo bitje, ki ga imamo radi takšnega, kakršen je, in ne zaradi tistega, kar je že dosegel. Vsak otrok se razvija v svojem ritmu in do tega ima vso pravico. Opis razvojnih značilnosti obsega le tisto, kar je vsem otrokom skupno. Mlade starše pač zanima, kaj lahko pričakujejo v prihodnjih mesecih.

Naročnino na revijo Moj malček lahko seveda tudi podarite.
Obdarovanci /ke dobijo za darilo Prvo spominsko knjigo!

Revijo pa lahko naročite tudi kot darilo sorodnikom, prijateljem in znancem ob rojstvu  otroka, rojstnem dnevu ali drugih priložnostih. K prvi poslani reviji bomo priložili tudi dopis z imenom tistega, ki je podaril naročnino na revijo, ter nalepko "Otrok v avtu". Seveda pa bo tudi novi naročnik (po plačilu naročnine) prejel darilo - Prvo spominsko knjigo.

Če želite revijo Moj malček podariti, odkljukajte okence na obrazcu povsem spodaj in izpolnite podatke o obdarovancu, v "komentar" pa lahko zapišete besedilo voščila, ki ga bomo priložili prvi poslani reviji.

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo

Prosimo, da izpolnete spodnji obrazec za naročilo. Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditev na vaš navedeni e-mail. Prvo spominsko knjigo prejmejo novi naročniki na revijo v 21 dneh po plačilu naročnine (položnico za plačilo naročnine boste prejeli po pošti).

Enoletna naročnina na revijo Moj malček znaša 34,65 EUR.
Naročnina vključuje DDV ter stroške pošiljanja revij v Slovenijo.
 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.