Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok je prestavljen na 9. september

31. avgust 2018

Zaradi slabe vremenske napovedi je dogajanje 9. Čarobnega dne prestavljena za teden dni - na 9. septembra - lokacija dogodka pa ostaja ista - Arboretum Volčji potok.

carobni_dan_prestavljen.jpg

Skupaj z nastopajočimi, med katerimi so tudi Omar Naber, Eva Černe z maskotami muzikala Madagaskar, Alenka Gotar, Pepel in kri, Ansambel Anžeta Šuštarja in drugi, bodo preživeli nepozaben dan ob najrazličnejših aktivnostih in se poslovili od brezskrbnih poletnih dni.

carobni_dan_omar_naber.jpg
Čarobni dan bo postregel z nešteto športnimi, ustvarjalnimi in drugimi delavnicami, adrenalinskimi doživetji in poučnimi vsebinami. Poleg več kot 60 različnih društev se nam bodo pridružili tudi številni pokrovitelji in ostali sodelujoči, ki za obiskovalce že pridno pripravljajo predstavitvene aktivnosti.

carobni_dan_otroci_tecejo.jpg

Teka bodo veseli predvsem otroci, ki bodo s svojo domišlijo lahko ustvarjali tudi 32 kvadratnih metrov veliko XXL pobarvanko. Na kar dveh odrih nas bodo zabavali znani slovenski glasbeni izvajalci, manjkalo ne bo tudi nastopov različnih društev, klubov in ostalih sodelujočih.

Kot vsak Čarobni dan, je tudi ta dobrodelno obarvan, saj bo Zavod Zaupanje s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in druge izvenšolske aktivnosti.

Več informacij tukaj. Prijave za kupon ugodnosti ostajajo tako odprte do 9. septembra. Za tiste, ki ste se na dogodek že prijavili, pa se prijava ohrani, tako da ponovna prijava ni potrebna! 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.