Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Novi začetki za naše male raziskovalce

04. september 2018

Konkretno smo že zakorakali v september - mesec, ko se za večino otrok prične drugačen ritem. Ritem, ki kar naenkrat terja organizacijo med šolo, prijatelji, športom, druženjem z družino, igračami...

Je že res, da se najmlajši šole v osnovi veselijo, a mnogokrat se lahko zgodi, da jim nepričakovane situacije lahko močno pokvarijo spomine na šolske dni.  

Za vas smo izpostavili nekaj tistih situacij, na katere je dobro biti pripravljen, ko želimo otroka razbremeniti nepotrebnega pritiska in mu olajšati kombinacijo šole in aktivnosti, v katerih uživa. Več o njih lahko preberete v članku Novi začetki za naše male raziskovalce.

Pred našimi najmlajšimi je torej vznemirljivo obdobje, saj bodo po dolgem času spet srečali svoje sošolce ter uživali v pestrih obšolskih dejavnostih. A kaj, ko nesreča nikoli ne počiva. Še posebej v otroštvu ne. Mali raziskovalci so poškodbam izpostavljeni še bolj kot odrasli. S sklenitvijo nezgodnega zavarovanja NLB Vita Nezgoda Junior za svoje najmlajše poskrbite, da posledicam nezgod ne bodo sledile še finančne težave.

nlb_vita_slika_1.JPG

Promocijsko sporočilo

 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.