Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Minicity - Kreativno otroško mesto

03. september 2018


Minicity Ljubljana, kreativno otroško mesto, ponuja učenje realnih veščin skozi metodo didaktične igre. Govorimo o edinstveni izkušnji malega mesta, ki jo malčki in otroci do 12. leta starosti občutijo v trenutku, ko se zapodijo skozi ulice in hiške napolnjene z znanjem in zabavo.

In letno se jih zapodi že več kot 70.000! Seveda pod vodstvom izurjenih animatorjev, ki program izvajajo v skladu z začrtanimi smernicami pedagogov in psihologov, s katerimi v malem mestu tesno sodelujejo. S širitvijo prostorov v letošnjem letu je Minicity postal največji otroški didaktično-izkustveni center v Sloveniji na več kot 1500 m2 površine.

minicity2.jpg

V Minicityju bodo 4. oktobra na velikem otvoritvenem dogodku  skupaj s partnerji predstavili novo interaktivno motorično – didaktično igralo za učenje otrok o varnosti v prometu. Takoj po slavnostnem prerezu traku bodo meščane malega mesta varno popeljali skozi izzive, povezane s prometom in varnostjo v prometu – v  novem igralu, seveda. Pridružite se jim v dvorani A največjega nakupovalnega središča BTC City ter med ostalim obiščite tudi novo trgovino z didaktičnimi igračami, ki bo navdušila z interaktivno razstavno galerijo hišic za punčke in kakovostno znamko otroških oblačil Coccodrillo. Za piko na i pa vas vabijo na veliki koncert, ki bo poskrbel za obilico zabave za vse generacije.

Vse dodatne informacije najdete na www.minicity.si. Vljudno vabljeni!

minicity3.jpg

Save

Save

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.