Novice

Izšla je zimska otroška revija Pikapolonica!

Otroci se s Pikapolonico prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Zima bo zabavnejša s Pikapolonico!

Vse novice

Aktualno

Arhiv novic

 • NIVEA Podarite nam modro srce
  16. januar 15

  NIVEA v sodelovanju z ZPMS med 15. januarjem in 15. februarjem pripravlja dobrodelno akcijo Podarite nam modro srce, ki pomaga otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.

 • Srečna hiša v Lukovici
  02. december 14

  V prostorih Avta Kveder v Lukovici so odprli vrata Srečne hiše. Hiša je namenjena dogodkom za otroke in starše, dogajanje v njej pa bo imelo tudi dobrodelno noto.

 • Pomoč mladim družinam: projekt Mlade mamice
  03. november 14

  Klub študentov Kranj tudi letos pripravlja projekt Mlade mamice. Prijave na letošnji razpis potekajo do ponedeljka 24. novembra 2014.

 • Za varnost otrok v prometu
  07. oktober 14

  Štirje videi kažejo, kako izbrati otroški avtosedež, kako ga pravilno namestiti, na kaj biti pozoren, ko otrok postane kolesar in zakaj nositi kolesarsko čelado.

 • Glasbena delavnica dojenčke, malčke in starše
  06. oktober 14

  Vsako 3. soboto v mesecu se ob 10.00 v Hiši otrok in umetnosti v Ljubljani lahko udeležite glasbene delavnice za dojenčke, malčke in starše.

 • Vse kontracepcijske možnosti
  06. oktober 14

  Predstavitev več kot 15 različnih metod kontracepcije, ki se med sabo razlikujejo po učinkovitosti, načinu uporabe, prednostih in pomanjkljivostih.

 • Obvodna kolesarska pot v Ljubljani
  01. oktober 14

  V Ljubljani so odprli novo kolesarsko pot – Obvodno pot - po nabrežju Ljubljanice od Fužinskega gradu skozi center do Špice.

 • Obporodna epiduralna analgezija vsak dan vse dni v tednu v Porodnišnici Ljubljana
  01. oktober 14

  V Porodnišnici Ljubljana je poslej mogoča obporodna epiduralna analgezija vsak dan in vse dni v tednu brez doplačila.

 • Delavnica "Pojoči porod" v Ljubljani
  12. september 14

  Delavnica “Singing Birth” je namenjena različnim ženskam, naj bodo mame ali ne.

 • Pravljična revija Šivilja in škarjice s CD ploščo
  13. junij 14

  Pravljična revija Šivilja in škarjice je polna iger, ugank in pobarvank ter je primerna za otroke že od 3. leta dalje, priložena ji je tudi CD plošča s pravljicami.

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.