Kviz Zakaj?, družabna igra od 4. leta dalje

Anne Royer

Igra je še nerabljena!

Založnik o igri:
Poznaš vse odgovore na vprašanje ZAKAJ? Kviz v obliki družabne igre je namenjen radovednežem od 4. do 7. leta. Vprašanja so razdeljena na 7 tematskih sklopov: živali, okolje, znanost in odkritja, zanimive besedne zveze, Zemlja, človeško telo in narava. Kviz za druženje z otrokom na zanimivo in vedno aktualno temo "zaka"j?, ki jo otroci naravnost obožujejo.

Kviz vsebuje:
- 100 kartic z vprašanji
- Knjižico s pravilnimi odgovori in pojasnili
Vse skupaj je shranjeno v praktični škatli.

Odlična didaktična igra, ki vas lahko spremlja tudi na poti. Je kdo, ki zna in ve vse? V lični škatli so zakladi znanja in zabave: 100 kartic (6,5 x 13,5 cm) z  vprašanji, kot so: kaj je sonce, kako izmerijo višino gore, kaj povzroča bobnenje med nevihto, na kateri celini so ljudje izumili prvo kolo, zakaj ptic na električni napeljavi ne strese elektrika? Pod vsakim vprašanjem pa so trije odgovori – a le en je pravi! Poiščite ga v knjižici odgovorov! Kviz, s katerim lahko preverite znanje na 7 tematskih področjih.Založba MK, 2017
Kartice v kartonski škatli + knjižica odgovorov, 128 strani
Mere: 14 x 7 cm
ISBN: 9789610144724

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.