Kmetija - Zgodba z magnetki

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:

Otroci bodo neizmerno uživali ob poslušanju ali branju zgodbe. Izbirali bodo prave magnetke, jih razpostavljali po ilustracijah in dopolnjevali prizorišča. Tako bodo igraje spoznavali, kako poteka delo na gradbišču. Na koncu pa lahko domišljiji pustijo prosto pot in zgodbo povedo čisto po svoje.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Knjiga z magnetki je namenjena branju in igri. V njej so štiri dvostranska prizorišča, ki služijo za igralno podlago, knjigi pa so priloženi namagneteni liki – ljudi, živali, strojev, predmetov... Z njimi otrok dopolni osnovno ilustracijo na igralni plošči. Ker so podobe magnetne, jih lahko poljubno premika. Z razpostavljanjem magnetov lahko sledi dogajanju v besedilu, lahko pa zgodbo razvija tudi čisto po svoje. V knjigi vstopimo na kmetijo, kjer je veliko domačih živali in zanimivih kmečkih strojev.


Založba MK, 2015
Trda vezava, 8 strani
Mere: 20,5 x 24 cm
ISBN: 9789610134824

 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Peter Zajec - Skrivnostni tat

Knjiga je še nerabljena! Pri založbi MK so izdali zbirko prisrčnih slikanic, ki so nastale po delih Beatrix Potter in po novih risankah o Petru Zajcu. V njih nastopajo stari junaki knjig Beatrix Potter: Peter Zajec in njegova družina, Benjamin Zajko, stari čuk Erjavec, trapasti veveriček Orehek, lisjak gospod Lesjak..., in pa nova oseba, zajčica Lili Repič, Petrova prijateljica.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Živalski mladički

Knjiga je še nerabljena! Kdo so pravzaprav starši? Kje in kako pridejo na svet živalski mladiči? Kako odraščajo sesalci? Kateri mladiči so dejavni podnevi in kateri ponoči? Kako ravnaš, če najdeš mladega kosa, srnjačka ali mucka? Mali radovedneži bodo odkrivali različne živalske vrste in njihove mladiče. Naučili se bodo, kako se razmnožujejo in kako skrbijo za svoje mladiče.

v košarico
Namesto: 8,25 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Živali na kmetiji, pobarvanka

Pobarvanka za mlajše otroke z velikimi in ljubkimi ilustracijami. Na eni strani je črno bela slika, na drugi enaka barvna.

v košarico
Namesto: 2,20 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 1,50 €

Na kmetiji - Za male ljubitelje živali

Telički v hlevu, traktorji na polju in poniji na pašniku - že majhni otroci bodo na več kot 60 čudovitih barvnih fotografijah prepoznali živali in vozila na kmetiji. Prijazna, spodbudna besedila in poučne uganke bodo v malčkih vzbudili radovednost in jim posredovali prvo znanje o kmetiji. Kartonko odlikujejo čudovite barvne fotografije, ki jih spremlja zelo kratko besedilo. Na koncu so še uganke.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.