Novice

Izšla je revija za otroke Pikapolonica - Igre

Posebna izdaja otroške revije Pikapolonica Igre je na voljo v samopostrežnih trgovinah in pri prodajalcih časopisov.
 

Vse novice

Aktualno

Spomladanske knjižne novosti založbe KUD Sodobnost International

Pridite v torek, 26. 3., vas ob 11. uri v Trubarjevo hišo literature, ker bo založba KUD Sodobnost International predstavila vznemirljive spomladanske knjižne novosti. Srečali se bomo z Evaldom Flisarjem, Rokom Vilčnikom, Silvijo Šesto in Vando Čižmak ter Dušanko Zabukovec in Andrejem Pleterskim. 

Vsi dogodki

Papirnata letala, knjiga + zavitek posebnega letalnega papirja

Jenni Hairsine, Michael Wines et al.

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi: 
Pripravi se na vzlet! Knjiga, ki jo imaš v rokah, vsebuje vse, kar potrebuješ, da si narediš svojo jato letal. Sledi enostavnim navodilom po korakih in liste papirja z zlaganjem spremeni v fantastična letala! Predstavili smo veliko najrazličnejših modelov zračnih plovil, od hitrih reaktivcev do skrivnostnih NLP-jev. Ustvarjanje s papirjem ti bo prineslo ure in ure zabave!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Knjiga predstavlja 30 letal, reaktivcev, jadralcev, letečih puščic, čudnih krilatcev in še bolj nenavadnih letečih »posebnežev« iz papirja. Za vsakega so natančna navodila na dveh straneh, korak za korakom, z bogatimi fotografijami in s kratkim besedilom. Pri vsakem je tudi nasvet, na kaj paziti, da bo dobro letel. Knjigi je priloženo še 30 kosov posebnega letalnega papirja, ki je še posebno primeren za izdelavo modelov v knjigi. Ni namreč vseeno, kako težak je papir, pa tudi kakšne barve je, saj je pisano letalo lepše. To je knjiga, ki ne bo navdušila le otrok, ampak tudi marsikaterega očka, ki še ni pozabil veselja, ko dobro vrženo papirnato letalo poleti, kot da ima lasten pogon.

Založba MK, 2015
Mehka vezava, 96 strani
Mere: 28 x 21,5 cm
ISBN: 9789610135036

 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.