Ledeno kraljestvo, zvočna slikanica

Jennifer H. Keast

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zvočna knjiga z osmimi različnimi zvoki, zasnovana po filmu Ledeno kraljestvo (Frozen)! Čarobna ledena moč kraljice Elze je deželo Arendelle odela v večno zimo! Bo princesi Ani uspelo rešiti kraljestvo? Med branjem pritiskajte na gumbe in zgodba bo oživela z zvoki!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ana in Elza sta se, ko sta bili še deklici, zelo radi igrali druga z drugo. Ana je občudovala starejšo sestro, ki je imela čudežno moč - česar se je dotaknila, je pričelo zamrzovati. Sneg in led je lahko ustvarila kar sredi velike grajske dvorane celo poleti. Potem se je zgodila nesreča. Elzi je čarovnija ušla iz rok in Ana bi skoraj zmrznila. Od tedaj je Elza morala nositi posebne rokavice, ljubi mlajši sestrici pa se je izogibala, ker se je bala, da bi jo poškodovala. Toda čarovnije ni mogoče ustaviti na ta način. Potrebna je druga, veliko močnejša čarovnija... Knjigo z osmimi različnimi zvoki, ki poenostavljeno pripoveduje zgodbo po filmu Ledeno kraljestvo, krasijo razkošne ilustracije iz risanke.

Založba MK, 2015
Trda vezava, 24 strani
Mere: 25,5 x 26 cm
ISBN: 9789610136569

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.