Zrcalce

Grigor Vitez, ilustracije Marjan Manček

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zbirka Domače branje izbrane bisere izvirnega leposlovja nadgrajuje s spremnim razlagalnim gradivom. Poustvarjalni izdelki, spodbude in naloge otrokom pomagajo doumeti tisto umetniško večplastnost književnega dela, ki se ji je z branjem težje približati.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pravljica hrvaškega pisatelja Grigorja Viteza je pri nas prvič izšla pred pol stoletja, a se je generacijam otroka tako priljubila, da je sedaj izšla že petič. Tokratna izdaja ima imenitne ilustracije Marjana Mančka. Pravljica pripoveduje, kako so živali našle zrcalce, ki ga je nekdo izgubil v gozdu. Vsaka žival, ki pogleda nenavadni predmet, v njem zagleda svojo podobo, zato je prepričana, da je to njena slika. Kdor trdi drugače, pač ni pri zdravi pameti! Nazadnje ga odnese domov medved, ki je največji in se mu nihče ne upa ugovarjati. Toda tudi doma pri medvedovih se ne morejo zediniti, ali je to slika gospe medvedove ali pa morda očeta medveda, ko je bil še tako majhen, kot sta sedaj mala medvedka...

Založba MK, 2015
Trda vezava, 32 strani
Mere: 27 x 21 cm
ISBN: 9789610135616
 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Elvis in Tara morata stran

Knjiga je še nerabljena! Juretu zdravnik pove, da je njegova bolezen astma in da težko dihanje, močno kašljanje, sopenje in stiskanje v grlu izvirajo iz alergije na živalsko dlako. Strašno! Jure ima doma kuža in muco, ki ju ima neskončno rad, sedaj pa bosta morala stran. Sprva mu je zelo hudo, potem pa najde rešitev – nov dom bosta imela pri prijateljici Neži, kjer se jima bo dobro godilo. Lahko ju bo tudi obiskoval.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Prigode maksi psa Fika

Knjiga je še nerabljena! Nekoč je bil pasji mladiček, ki kmalu postal je psiček. Iz psička pes Fiček. In nekega dne prav zares - iz psa Fika - velikanski Maksi pes, o katerem pripoveduje sedem kratkih zgodb.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Tian in Naja

Knjiga je še nerabljena! Naja je na robu obupa, ko se njeni starši odločijo, da bo počitnice preživela brez računalnika in interneta pri dedku in babici na Bregu pri Vrhniki. A tu se nepričakovano spoprijatelji z dvanajstletnim Tianom, ki živi v hišici na drevesu in večino časa prebije v čolnu na Ljubljanici. Najino življenje se zasuka v smer, o kateri ni dotlej niti sanjala…

v košarico
Namesto: 39,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Kako živijo glodavci

Knjiga je še nerabljena!  Zbirka Kako živijo s fotografijo Ivana Esenka  in kratkim strokovnim besedilom predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.