Zakladnica snežnih zgodb

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Petnajst zgodbic za najmlajše s hladnimi jutri, snežaki, sankanjem, kopico snega ter prisrčnimi liki pričara mikavno zimsko vzdušje, zato jih bodo malčki hitro vzljubili. Izvirni pripetljaji in ljubke ilustracije bodo v zimskih dneh dobro ogreli male bralce in njihove starše.

Založba Učila International, 2015
Trda vezava, 96 strani
Mere: 25,5 x 25,5 cm
ISBN: 9789610025566

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 6,00 €

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 6,00 €

Moj dojenček

Knjiga je še nerabljena! Starši, ki pričakujete drugega otroka, pozor! Nova knjiga Cvetke Sokolov je namenjena prav spodbujanju pozitivnega razpoloženja starejšega otroka do dojenčka. V knjigi domiselno tečeta dve vzporedni zgodbi. Prvo pripoveduje deček Domi, ki je pravkar dobil sestrico, drugo pa njegova najboljša prijateljica Barbara, ki bo v kratkem tudi dobila bratca ali sestrico.

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Vnučki ropotuljčki

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Čebelica je pred dvema letoma izšla prva pesniška zbirčica Aleša Bergerja za otroke Nono z Bleda. Sledile so nove objave v reviji Cicido in nastala je zaokrožena pesniška slikanica o vnučkih, ki prihajajo na svet in počasi postajajo vedno večji, in njihovem nonotu/dedku, ki mu vse to (pre)hitro mineva.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Knjiga o ljubezni

Knjiga je še nerabljena! Knjiga o ljubezni prek zabavnih ilustracij in kratkega besedila predstavi vse vidike ljubezni. Ljubezen ni le čustvo naklonjenosti, ampak je tudi darilo, ki ga prejmemo od ljudi okoli nas. Ljubezen so občutki in čustva, ki nas povsem prevzamejo in nas ponesejo visoko nad oblake. Če se ljubezni povsem predamo, lahko veliko pridobimo ali pa vse izgubimo. Knjiga je prejela znak kakovosti Zlata hruška.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.