Vode – Mala vseveda

Ivan Esenko, ilustracije Alenka Vuk Trotovšek

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
5. knjiga v zbirki Mala vseveda. V knjigi se mali bralci seznanijo s pomenom celinskih voda ter njihovim rastlinskim in živalskim svetom.

Založba Okaši, 2015
Trda vezava, 48 strani
Mere: 20 x 20 cm
ISBN: 978961692937
 

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Elvis in Tara morata stran

Knjiga je še nerabljena! Juretu zdravnik pove, da je njegova bolezen astma in da težko dihanje, močno kašljanje, sopenje in stiskanje v grlu izvirajo iz alergije na živalsko dlako. Strašno! Jure ima doma kuža in muco, ki ju ima neskončno rad, sedaj pa bosta morala stran. Sprva mu je zelo hudo, potem pa najde rešitev – nov dom bosta imela pri prijateljici Neži, kjer se jima bo dobro godilo. Lahko ju bo tudi obiskoval.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Velikan Vekoslav

Knjiga je še nerabljena! Vekoslav je velikan. Ker pa je velikanov zelo malo, Vekoslav ni srečal še nobenega. Nekega dne se zave, da je spekel piškote, pa nima nikogar, s komer bi jih delil. Zato se odpravi po svetu, iskat še kakšnega velikana. Potuje dlje in dlje – čez domači travnik in gozd, po reki, čez morje in skozi suhe pokrajine... Po poti srečuje prijazne živali, a nobena ne ve, kje bi bil kakšen velikan.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zmajček Kokos in njegove pustolovščine

Knjiga je še nerabljena. Kjer se pojavi zmajček Kokos, se vselej kaj dogaja: Kokos reši življenje Matildi in se spoprijatelji z njo. Njune pustolovščine so nadvse vznemirljive -- pa naj bo to srečanje z morskim zmajem Amadejem, boj s hudobnim čarovnikom Kozjebradom ali obisk pri čarovnici Rubiniji!

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Mali detektiv in skrivnostna smrt

Knjiga je še nerabljena! V novi knjigi o malem detektivu Atikusu, nadpovprečno bistrem dečku, ki je razrešil že marsikateri primer, ga slavna pisateljica povabi, da bi postal njen asistent. Atikus, ki je prebral mnogo njenih knjig - in slišal o pisateljici in njeni družini šepetati mnogo čudnega - je očaran. Njegovo delo je zanimivo: slavna pisateljica mu narekuje novo knjigo, Atikus pa njene besede čim hitreje zapisuje.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Zakaj je polje jezero?

Knjiga je še nerabljena! Pravljica igralke Saše Pavček pripoveduje o rahločutni deklici, ki ji nihče ne more ustaviti sočutnih solz. Teh pa je bilo toliko, da so zalivale hišo in se zlivale v bližnji potok. Le potovka jo je lahko pomirila s svojimi pripovedkami o fantu, ki...

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Kako živijo ptice na krmišču

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Kako živijo s fotografijo in kratkim strokovnim besedilom Ivana Esenka predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Življenje živali – Moja prva enciklopedija, otroška enciklopedija s prosojnicami

Knjiga je še nerabljena! Prva enciklopedija s prosojnicami! Mali bralci bodo odkrivali podrobnosti iz življenja živali: kako se hranijo, premikajo, razmnožujejo in kakšna so njihova bivališča. Ilustracije dopolnjujejo prosojnice, ki odkrivanje skrivnosti iz življenja živali spremenijo v pravo pustolovščino: pod prosojnico s sliko nojevega jajca se na naslednji strani prikaže – nojev mladič.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Duhec Gašper gre v šolo, 1. bralna stopnja Knjigoljub

Pri Niku imajo doma hišnega duhca. Star je že stoletja, a pravi, da se še nikoli ni imel tako lepo kot sedaj, ko živi pri Niku. Za rojstni dan mu Nikova družina podari škotske dude, Nik pa mu izdela indijansko perjanico. Zabavna kombinacija. Tako zelo zabavna, da se Nik šele v postelji spomni, da naslednji dan v šoli piše narek...

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.