Spet v šoli – Dajmo dekleta

Meredith Badger, ilustracije Aki Fukuoka

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Lea se je že veselila, da bo kmalu spet v šoli. Toda pristala je čisto v drugem razredu kot vse njene prijateljice in njena učiteljica je stroga, kaže pa tudi, da se ji ne bo kaj dosti sanjalo o matematiki! Bo torej Lea letos med najslabšimi v razredu?

Založba Skrivnost, 2015
Trda vezava, 97 strani
Mere: 20,5 x 13,5 cm
ISBN: 978-961-6936-40-8

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Moji odeji

Knjiga je še nerabljena! Sočutna zgodba pripoveduje o deklici, ki je morala zapustiti dom in svojo toplo deželo. V novem kraju ji je vse tuje. Srečna je le, kadar se v samoti novega doma zavije v besede in glasove domače dežele, kot da bi se zavila v mehko in toplo odejo.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Moja pobarvanka – Mia and Me, pobarvanka

Pobarvanka je še nerabljena! Zelo lepa pobarvanka bo navdušila otroke, ki so občudovalci zbirke knjig o Miji in vilinskem kraljestvu Centopiji. Pobarvanka prikazuje nenavadno, čudovito lepo vilinsko deželo, polno zelenih trat, cvetočih dreves, šumečih slapov, temačnih sotesk in razkošnih palač, na barvnem ozadju pa so črno beli liki glavnih junakov, samorogov in zmajev. To je pobarvanka, ob kateri otrok sanjari o Mijinih dogodivščinah, ob barvanju podob, ki so kot ilustracije, pa si lahko tudi izmišlja zgodbe, ki jih v knjigi ni.

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Kekec, Prgišče najboljših kratkih zgodb in pesmi, 4. del

Knjiga je še nerabljena! Slikanica povezuje  kratke zgodbe, kvalitetne stripe in prgišče pesmi, ki jim je skupno, da so jih napisali in ilustrirali najboljši slovenski avtorji za otroško revijo Kekec.

v košarico
Namesto: 15,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Predstavnica razreda - Dajmo dekleta

Knjiga je še nerabljena! Hana bi bila rada izvoljena za predstavnico razreda, toda tega si želi tudi njena najboljša prijateljica! Bo to spremenilo njuno prijateljstvo?

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Kako živijo glodavci

Knjiga je še nerabljena!  Zbirka Kako živijo s fotografijo Ivana Esenka  in kratkim strokovnim besedilom predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.