Rdeča kapica - Moja prva knjiga s kockami

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
V kartonski škatli priročne velikosti za majhne rokice sta spravljena dva otroška zaklada: kartonka – slikanica o Rdeči kapici in osem kock, ki jih otrok sestavi in zagleda enake slike, kot so ilustracije v kartonki. Ilustracije so prikupne, pisane in mehke. Prikupno darilo, ki diši po časih, ko so otroci ob knjigah še sanjarili.

Založnik o knjigi:
Ob branju priljubljene pravljice o Rdeči kapici, bo otrok iz priloženih kock lahko še sam sestavljal slike iz kartonke. S svojim otrokom boste tako uživali v svetu pravljic in preživljali prijetne urice ob sestavljanju slik iz devetih kock.

Tehniška založba Slovenija, 2006
Trda vezava, 8 strani + 9 kock
Mere: 16 x 16 cm
ISBN: 9788636506332
 

v košarico
Namesto: 7,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Ne spreglejte

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 6,00 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.