Sebični velikan

Oscar Wilde, ilustracije Petra Preželj

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Otroci se na poti iz šole hodijo igrat na čudoviti vrt Sebičnega velikana, ki je že sedem let na obisku pri prijatelju. Ko se velikan nenadoma vrne, se razjezi na otroke in jim prepove vstop. Vrt ogradi z visokim zidom in tja se naseli večna zima. Nekega jutra ga po dolgem času prebudi ptičje petje. Se je na njegov vrt naposled vrnila pomlad?

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pravljica Oscarja Wildea pripoveduje o velikanu, ki je imel čudovit vrt. Za visoko ogrado so cvetele čudovite rože, zorela breskova drevesa in pele ptice. Sedem let so se v vrt prihajali igrat otroci, ne da bi vedeli, čigav je vrt. Potem pa se je nekega dne vrnil velikan in jih nagnal. Vrt je njegov, samo njegov! Prestrašeni otroci so se poslej potikali po prašnih ulicah, v velikanovem vrtu pa se je za dolga leta naselila pusta, ledena zima... Poetična pravljica pripoveduje o srcu, o sebičnosti in o velikodušnosti, o tem, kako pomembni so sočutje, ljubezen in deljenje tistega, kar je lepo, o tem, kaj razsvetli naša življenja in jih naredi smiselna.

Založba Sanje, 2016
Trda vezava, 32 strani
Mere: 30 x 23 cm
ISBN: 9789612743543
 

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.