Kako živijo ptice v gnezdilnicah?

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ptice, ki gnezdijo v drevesnih duplih, bi si gnezdilnice poiskale same, če ne bi ljudje dosledno odstranjevali votlih dreves iz gozda in sadovnjakov. Zato je prav, če jim v sadovnjaku, lahko pa tudi v parku ali v gozdu, postavimo gnezdilnico, v tej poučni knjigi pove Ivan Esenko. Avtor je eden naših največjih poznavalcev narave, ki zna z besedo in fotografijo enako navdušiti otroke in odrasle. Razloži, kako narediti gnezdilnice, da jih bodo lahko uporabile različne ptice, in predstavi tiste, ki jih bodo morda naselile. Pri vsaki ptici pove, s čim nas bo razveseljevala in kako bo koristila vrtu ali sadovnjaku. Vse predstavi s fotografijo, izbranimi podatki in zanimivostmi. Priporočam! Založba Okaši.

Založba Okaši, 2016
Mehka vezava, 11 strani
Mere: 21 x 22 cm
ISBN: 978-961-6929-63-9

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.