Prodam Rozinkota

Care Santos, ilustracije Andrés Guerrero

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Oskar ne prenese več svojega mlajšega brata in sestavi si seznam, na katerega uvrsti več kot deset stvari, ki ga motijo. Na žalost pa je Nora med poletnimi počitnicami v New Yorku in brez nje Oskar ne zna rešiti svoje težave. Še dobro, da sodobna tehnologija pomaga, da so dobri prijatelji kljub vsemu lahko blizu.
Knjiga je oblikovana v skladu s priporočili za oblikovanje gradiv za bralce z disleksijo in se smatra kot didaktični material.

Založba Malinc, 2017
Mehka vezava, 137 strani
Mere: 21 x 15 cm
ISBN: 978-961-6886-30-7

 

v košarico
Namesto: 20,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Kako živijo polonice?

Knjiga je še nerabljena! Knjiga Ivana Esenka razkriva z besedami in fotografijami še več zanimivosti iz življenja polonic – kako se hranijo z listnimi ušmi, kam odložijo jajčeca, kakšna je videti njihova buba in ličinka, kje jih najdemo največ, zakaj so koristne v vrtu... Celotno zbirko knjig Kako živijo... odlikujejo kratka, toda jedrnata, razumljiva, kompetentna in zelo zanimiva besedila ter osupljivo lepe fotografije. 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Dopolnilni pouk – Hej, Jaka!

Knjiga je še nerabljena! Jaka dobro riše, dobro igra nogomet in tudi pri matematiki mu gre, toda pisanje in branje... Črke v besedah se mu izmikajo in skrivajo. Sošolci že berejo zaresne knjige, Jaka pa še vedno slikanice. Test iz črkovanja piše tako slabo, da mu učiteljica predlaga dopolnilni pouk. Jaka se počuti obupno. Tako ga je sram, da pred sošolci skriva, kam gre. A na dopolnilnem pouku sploh ni tako, kot si je predstavljal. 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.