Anton pod vodo

Milena Baisch, ilustracije Elke Kusche

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ko se Anton zave, da sta ga babi in dedi pripeljala na počitnice ob jezero, ga skoraj kap. Ogabno! Vanj vendar lulajo ribe, pa še grozne trave so v njem. Anton ne bo vanj pomočil niti prsta. Babi pa pričakuje, da bo plaval z novo masko, ki mu jo je kupila, dedi pa, da bosta skupaj lovila ribe - kar vključuje gnusne črve, nato pa še pobijanje rib. Odpade! Toda v kampu ob jezeru so še drugi otroci, ki cele dneve skačejo s pomola. Tam je tudi neki fant, s katerim se Anton zaplete v spor, in neko dekle, ki... Počitnice se kmalu razvijejo v bogato izkušnjo. Zabavno branje s pomenljivimi podtoni!

Založnik o knjigi:
Počitnice v kampu z babi in dedijem se Antonu ne zdijo ravno najbolj kulska stvar. V pravo katastrofo pa se spremenijo, ko odkrije še ogabno jezero, v katerem naj bi se kopal – niti prsta ne bi pomočil vanj! Bombice in skoki na glavo s pomola? Traparija. Potem pa Anton spozna prijatelja prav posebne vrste in tako se začne počitniška pustolovščina, kakršne si ni predstavljal niti v svojih najdrznejših junaških sanjarijah… Za humorno knjigo Anton pod vodo je nemška pisateljica Milena Baisch (1976) leta 2011 prejela nemško nagrado za mladinsko književnost (Deutscher Jugendliteraturpreis).

Založba: Mladinska knjiga 2014
Trda vezava, 96 strani
Mere: 20,7 x 14,5 cm
ISBN / EAN: 9789610132851
 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Sherlock gospod Krok

Tole je imenitna knjiga za mulčke, ki bi jih radi spodbudili k branju. Zasnovana je kot kombinacija stripa in zgodbe. Besedilo je »razrezano« na krajše dele, kar otroke opogumi pri branju, poživljeno je z zabavnimi ilustracijami in močneje natisnjenimi stavki v oblačkih.

v košarico
Namesto: 14,97 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Žabja radijska postaja

Igrivost, duhovitost in humor preveva otroške pesmi o živalih Nika Grafenauerja, ki jih bogatijo besedne igre. Vsaka pesem je duhovita in kljub živalski motiviki tako znana tudi človeški vrsti. Pesmi pa se enakovredno prepletajo z vrhunsko likovno govorico ilustratorja Marjana Mančka.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.