Novice

Izšla je pomladanska Pikapolonica - revija za otroke

Otroci se s Pikapolonico - Pomlad prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Vse novice

Aktualno

PRAVLJIČNI STUDIO, pripovedovalska igralnica Galerija Vodnikove domačije Šiška, 17. marec – 1. junij

Na Vodnikovi domačiji Šiška v nedeljo, 17. marca ob 11h odpirajo interaktivno razstavo za otroke Pravljični studio. Odprtje bodo pospremile zgodbe. Pripovedovali jih bodo Špela Frlic in otroci. Brezplačno, pridite. 

Vsi dogodki

Smrkci: Zabavne naloge z Atom Smrkom

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Zvezek igrivih nalog, v katerih otrok išče predmete in izseke, primerja slike, išče razlike, računa, šteje, prepoznava glasbene instrumente, potuje po labirintih, povezuje sliko od pike do pike, barva, išče nenavadne podrobnosti in rešuje še druge podobne naloge, bodo všeč otrokom, ki so navdušeni nad Smrkci. Na vseh ilustracijah nastopajo ljubki in smešni modri drobižki v različnih vlogah, na primer, kot arheolog, glasbenik, slikar, vrtnar... Vsi potrebujejo otrokovo pomoč, da bodo rešili nalogo. Seveda pa ne manjkata tudi zlobni Gargamel in njegov maček Azrael. Nalog je šestdeset, na zadnjih štirih straneh zvezka pa so tudi rešitve nalog.

Založnik o knjigi:
Dragi prijatelji Smrkcev, iščite, rešujte in barvajte z Atom Smrkom! Veliko smrkastičnih slik z napakami, labirintov, obrisov, pobarvank in zavozlank vas čaka, da jih izpolnite in razrešite. To vas bo gotovo zabavalo in spravilo v dobro voljo. Naj se začne smrkastična zabava!

Založba: Bp 2014
Mehka vezava, 64 strani
Mere: 28 x 21,5 cm
ISBN / EAN: 9789619357255
 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 6,00 €

Super Punca: Umetnost ličenja za glasbene dive

Knjiga je še nerabljena! Knjižica manjšega formata (13 x 16,5 cm), ravno prav velika, da jo spravimo v šolsko torbo, otroški nahrbtnik ali mamimo torbico, na prvih šestnajstih straneh z ilustracijami in preprostim besedilom razloži osnove ličenja za glasbene dive. Sledijo črno bele strani z modeli, na katerih deklica z barvicami ali flomastri še sama ustvarja ličenje ali modo. Dodani sta še dve strani drobnih nalepk.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Super Punca: Umetnost ličenja za princeske

Knjižica manjšega formata (13 x 16,5 cm), ravno prav velika, da jo spravimo v šolsko torbo, otroški nahrbtnik ali mamimo torbico, na prvih šestnajstih straneh z ilustracijami in preprostim besedilom razloži osnove ličenja. Sledijo črno bele strani z modeli, na katerih deklica z barvicami ali flomastri še sama ustvarja ličenje. Dodani sta še dve strani drobnih nalepk.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.