Strah od letenja, izdaja iz leta 1978

Erica Jong

Knjiga je v hrvaškem jeziku!

O knjigi:
Strah pred letenjem je ob svojem izidu leta 1973 sprožil pravo vznemirjenje zaradi odkrite pripovedi o ženskih spolnih željah in se kmalu zapisal med večno priljubljene romane. Je duhovita zgodba o Isadori Wing, eni najbolj radoživih junakinj, ki na Dunaju, kjer naj bi z možem udeležila psihoanalitičnega kongresa, spozna moškega (seveda psihoanalitika), ki se zdi utelešenje vseh njenih vročih sanjarij. Isadora zapusti moža in se skupaj z ljubimcem odpravi na pohajkovanje po Evropi, kjer se ji odpre nov svet. Čeprav se boji letenja (v vseh pomenih besede), je pripravljena tvegati in prevrednotiti svoje življenje.

Založba Grafički zavod hrvatske, 1978
Trda vezava, 392 strani
Mere: 12 x19,5 cm
ISBN: ga ni

 

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Za varnost otroka - Kids eye 15

Majhen opozorilnik je naprava, ki pokaže, če se otrok preveč oddalji. S pritiskom na gumb vas lahko pokliče tudi otrok, če vas ne vidi več. Koristno na letališčih, na potovanju, na prireditvah, v nakupovalnih centrih... povsod, kjer je veliko ljudi.

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.