Družinska zdravstvena enciklopedija

Peter Abrahams

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:

Družinska zdravstvena enciklopedija je jedrnat, strokoven in sodoben vodnik po več kot 120 boleznih. Knjigo odlikuje izredno bogato in nazorno slikovno gradivo, v njej najdemo več kot 500 barvnih fotografij, shem človeškega telesa in slik sodobnih medicinskih preiskav. Jasno, zgoščeno in poljudno besedilo pojasnjuje in opisuje pogoste simptome in najverjetnejše vzroke bolezni. V knjigi najdemo praktične nasvete glede diagnoze, zdravljenja in preprečevanja bolezni. Bolezni so razvrščene v sklope po organskih sistemih.

Dandanes je na voljo tako veliko virov, da je včasih zelo težko ločiti prave informacije od napačnih. In vendar je ravno pri vprašanju zdravja izjemno pomembna točna in zanesljiva informacija, ki nas s sporočilom, ki ga nosi, usmeri in pomiri.

Avtor prof. Peter Abrahams, vrhunski strokovnjak in avtor več drugih poljudnih in strokovnih knjig z medicinskega področja, je knjigo zasnoval v obliki, ki je enostavna za branje in ima veliko fotografij. Zato je bogat vir kakovostnih informacij in je nepogrešljiva v vaši domači knjižnici!

Sodobne informacije o boleznih vam bodo v pomoč pri sprejemanju pravih odločitev o vašem zdravju in zdravju vaše družine. Splošno poznavanje delovanja človeškega telesa in osnov bolezenskih procesov vam bo pomagalo pri pogovoru z osebnim zdravnikom. Prepoznavanje simptomov in znakov pogostih bolezni bo v trenutkih, ko zdravniška pomoč ni na voljo, neprecenljivo. Celostno poznavanje bolezni vam bo omogočilo tudi izbiro načina življenja, s katerim lahko preprečite nastanek številnih kroničnih bolezni.

Pri naročilu nad 30 € ni stroškov pošiljanja.

Založba Tehniška Založba Slovenije, 2007
Trda vezava, 264 strani
Mere: 23,5 x 30,5 cm
ISBN: 9789612510022

 


 

 

v košarico
Namesto: 49,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Za varnost otroka - Kids eye 15

Majhen opozorilnik je naprava, ki pokaže, če se otrok preveč oddalji. S pritiskom na gumb vas lahko pokliče tudi otrok, če vas ne vidi več. Koristno na letališčih, na potovanju, na prireditvah, v nakupovalnih centrih... povsod, kjer je veliko ljudi.

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.