Ljubezen in duhovna rast, priročnik - M. Scott Peck

M. Scott Peck

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Ugotavljanje in reševanje osebnih problemov je boleč proces, ki se mu večinoma poskušamo izogniti. Prav to izogibanje pa ima za posledico še hujšo bolečino in preprečuje duhovno in osebno rast.
Doktor Peck predlaga načine za reševanje takih problemov, kar nam omogoči, da dosežemo višjo raven razumevanja samega sebe.
Avtor razpravlja o naravi ljubezenskih in ljubečih odnosov: kako razpoznamo pravo kompatibilnost med partnerjema; kako razlikujemo ljubezen od odvisnosti; kako postanemo bolj razumevajoči starši; kako postanemo samostojna osebnost. Priročnik, ki je več kot 10 let na seznamu svetovnih uspešnic.

Založba Mladinska knjiga, 2011
Mehka vezava, 349 strani
Mere: 18 x 11 cm
ISBN: 978-86-11-17712-0

v košarico
Namesto: 13,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Odložimo bremena družinske prtljage - Deset navdihujočih resničnih zgodb iz Slovenije

Knjiga je še nerabljena!  V knjigi so zbrane zgodbe tistih, ki jim je z metodo postavitve družine uspelo rešiti družinske ali osebne težave. Njihova pričevanja dajejo upanje slehernemu, ki se je znašel v težkih življenjskih okoliščinah ali nanj pritiskajo težka občutja, ki jim ne pozna natančnega izvora. Ta pot je na voljo tako rekoč vsakemu, ki je dosegel zadostno odprtost duha in lahko sprejme, da na nevidni, energijski ravni obstajajo še druge možnosti.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Čičke & čačke, Risanje za sprostitev, ustvarjalni priročnik

Knjiga je še nerabljena!  Pripravite svinčnik, papir in tanek flomaster - in že lahko začnete. Vzorce preprosto povečajte, spremenite ali razširite. Pri tem ima domišljija prosto pot. Pomembno je, da risanje motivov zen čičk in čačk sprosti in spodbudi ustvarjalni tok. Vsi, ki verjamete, da niste nadarjeni za risanje in da ste popolnoma brez ustvarjalnega talenta, lahko prek te metode sebe in vse druge prepričate v nasprotno.

v košarico
Namesto: 15,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Lastne podobe obremenjene z zanosnim samoobtoževanjem

Zbirka esejev Trasa Kermaunerja – galerija slik - o sebi, o moškem, o ženski, o hermafroditu, o drugem, o mogočni moči, o miru in redu, o zmedi, o sporu s sabo in o pristanku na vse, v katerih avtor analizira sebe, sočloveka in svet.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.