Novice

Izšla je revija za otroke Pikapolonica - Igre

Posebna izdaja otroške revije Pikapolonica Igre je na voljo v samopostrežnih trgovinah in pri prodajalcih časopisov.
 

Vse novice

Aktualno

Spomladanske knjižne novosti založbe KUD Sodobnost International

Pridite v torek, 26. 3., vas ob 11. uri v Trubarjevo hišo literature, ker bo založba KUD Sodobnost International predstavila vznemirljive spomladanske knjižne novosti. Srečali se bomo z Evaldom Flisarjem, Rokom Vilčnikom, Silvijo Šesto in Vando Čižmak ter Dušanko Zabukovec in Andrejem Pleterskim. 

Vsi dogodki

Spoznajmo zdravilne rastline, priročnik, določevalni ključ

Anton Poler

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Priročnik je namenjen vsem ljubiteljem narave kot pomoč pri določanju rastlinskih vrst, hkrati pa ponudi najpomembnejše informacije pri nabiranju in uporabi zdravilnih delov rastlin. Opisanih je več kot 440 zelišč, grmovnic in dreves, ki jih najdemo v naravi ali na domačem vrtu, vsaka rastlina je tudi na barvni fotografiji. Prvi dve tretjini rastlin je že bilo predstavljenih v pahljačastih knjigah Nabirajmo zdravilne rastline 1 in 2. Nadvse pomembno je, da rastline pravilno določimo in ne použijemo ničesar škodljivega ali strupenega.

Založba Kmečki glas, 2015
Mehka vezava, 467 strani
Mere: 16 x 12 cm
ISBN: 978-961-203-441-2

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Naravna hrana za dojenčke in malčke

Knjiga je še nerabljena!  Vsi si želimo, da bi naši otroci jedli zdravo hrano, takšno, ki je popolnoma naravna, pridelana brez herbicidov, insekticidov… in nato tudi predelana tako, da ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil, ojačevalcev okusa in podobnega. Ampak, za laika, ki nima medicinske in nutricionistične izobrazbe, to ni lahko. Knjiga nam je pri tem lahko v veliko pomoč – najprej pri izbiri živil, nato pri pripravi jedi in na koncu pri sestavi jedilnika.

v košarico
Namesto: 27,12 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Povežimo se s svojim otrokom - 15 srčnih projektov od trebuščka do dojenčka in naprej

Knjiga je še nerabljena! Vezi s svojimi otroki negujemo in krepimo tudi tako, da skupaj z njimi obujamo spomine na tisti čas, ko so bili še čisto majhni in nebogljeni.

v košarico
Namesto: 23,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Kuhamo in pečemo z babico

Knjiga je še nerabljena! V tej kuharici boste našli klasične jedi, po katerih diši iz kuhinj vseh babic sveta, pa tudi bolj ‘moderne‘ zdrave recepte. Naučite otroka, vnuka ali nečaka vpeljali v svet kuharske umetnosti.

v košarico
Namesto: 39,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Stevija: čudežno sladilo

Knjiga je še nerabljena! Stevija je naravno sladilo brez kalorij. Ker ne zvišuje ravni krvnega sladkorja, je primerna za ljudi s prekomerno težo, za hiperaktivne otroke, za sladkorne bolnike tipa 1 in tipa 2. Uporabljamo jo pri pripravi jedi, tudi za vkuhavanje.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.