Pustolovščina osebne preobrazbe 1 – priročnik za odrasle, ki želijo rasti

Ljubica Uvodić Vranić

O knjigi:

Knjiga je še nerabljena! Malo kdo med nami živi v idealnih okoliščinah – ima le zanesljive prijatelje, spoštovanja vrednega šefa, iskrene sodelavce, vedno neproblematične otroke in partnerja, ki ga ljubi, ceni in podpira. Kdo vsaj občasno ne pomisli, da vse skupaj nima smisla, da je notranje izpraznjen, da nima razloga za samozavest? In vendar vse ni odvisno le od drugih! Kako svoje življenje doživljamo in kako se z njim soočamo, je v marsičem odvisno od gledišča in od notranje moči, da se s stanjem soočimo. Priročnik je namenjen ljudem, ki so pripravljeni kaj spremeniti, da svoje življenje izboljšajo – da ohranijo duševno zdravje, dosežejo notranji mir in večjo kvaliteto življenja. Napisan je bralcu prijazno, vendar nikakor ni še en instant priročnik. Avtorica skrbno analizira dogajanja in odkrito pove, v katerih točkah ste lahko svoje sreče kovač. Pri tem črpa iz dolgoletne terapevtske prakse, primere pa jemlje iz okolja, ki nam je kulturno blizu.

Založba: Ebesede, 2014
Mehka vezava, 237 strani
Mere: 23 x 16 cm
ISBN: 978-961-6922-456

Spletna cena: 19,90

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Kako je EFT spremenil moje življenje... in lahko tudi vaše

Knjiga je še nerabljena! EFT ali tapkanje, ki se kot „dober veter“ širi po svetu in pri nas doma, je odlična metoda samopomoči in samozdravljenja. Je preprosta, učinkovita in poceni. Je vedno pri roki, a deluje le, če jo uporabljamo. Knjiga ne razlaga samega izvajanja metode EFT, za to so na voljo druge knjige (je na koncu plonk listek iz knjige EFT za telebane). Namenjena je dejansko motivaciji, podpori, grajenju občutka da je možno tudi za nas, navadne ljudi, ki živimo v Sloveniji.

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Nezvestoba, Kako razumeti nezvestobo, se soočiti z njo in premagati njene posledice

Knjiga je še nerabljena! Avtorica v globino razišče, kaj nezvestoba sploh je, zakaj do nje pride, kako se lahko z njo spoprimemo in tudi, kako lahko na učinkovit način preprečimo, da bi ogrozila našo partnersko zvezo. Razloži različne tipe nezvestobe, okoliščine, v katerih se določen tip pojavi, in kar je najpomembnejše, kako se s posameznim tipom nezvestobe spopasti in se ozdraviti posledic.

v košarico
Namesto: 29,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Česar nas niso naučili v šolah

Knjiga je še nerabljena!  Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečni na trgu dela ali kot podjetniki. Ker nas šola ni naučila prevzemanja odgovornosti nase, samoiniciativnosti, trdnih prepričanj in močne osebnosti, karizme, samozavesti, zapisovanja ciljev, prodaje, organizacije časa … Zato se moramo tega naučiti sami. Knjiga, ki bo pomagala mnogim v začetnih letih podjetništva.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.