Resnice in zmote o maščobah - Preverjene naravne rešitve

Adrijana Dolinar, Sanja Lončar

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
40 milijard dolarjev vreden posel je glavno gonilo nenehne medijske gonje proti maščobam, holesterolu in uživanju nasičenih maščob. Res je, da utegnejo biti maščobe tudi nevarne, vendar postaja vse bolj jasno, da so morda najbolj nevarne prav te, ki jim pojejo največ hvalnic. Potrebovali smo sedem let, da smo se prebili skozi labirint polresnic, zmot, zmede in manipulacij na temo maščob. Strokovnjaki, ki niso na plačilnih seznamih multinacionalk, se strinjajo, da so slabe maščobe v ozadju več kot 40 hudih bolezni (in ob tem ne mislijo na mleko, meso, jajca in maslo!!). Še bolj osupljiva so spoznanja, da so maščobe pomemben člen tudi v zdravljenju najbolj hudih bolezni in da njihovi učinki pogosto presegajo tisto, kar smo pripravljeni priznati „živilom“.

V tej knjigi boste prebrali:
- Da so nekatere nasičene maščobe po krivem obdolžene kot škodljive.
- Da so mnoga olja po krivem razglašena za zdrava.
- Da vas hidrogenizirane maščobe lahko spravijo ob zdravje in življenje.
- Da maščobe niso glavni vzrok odvečnih kilogramov.
- Da je lažje hujšati s pomočjo maščob kot brez njih.
- Da prav v kakovostnih maščobah narava skriva največji energijski in zdravilni potencial, ki ga lahko izkoristimo za polnjenje baterij in lastno zdravje.
- Da slabe maščobe prizadenejo tudi vaše mišljenje in duhovno rast.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Zbirka priročnikov Preverjene naravne rešitve nastaja na osnovi znanj in izkušenj uglednih strokovnjakov, ki sodelujejo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave. To daje priročnikom verodostojnost in težo. Priročniki vam obrnejo na glavo marsikaj, kar ste verjeli do sedaj. Nič čudnega, saj lahko sicer beremo in slišimo nasprotujoče si in celo zavajajoče informacije. Zavajanje je lahko celo namerno, zaradi globalno razširjenih laži, ki so v interesu kapitala. Ta priročnik ne nudi hitrih napotkov, katera maščoba je najboljša, ampak veliko pomembnejše – uči nas »zdrave pameti«, oziroma, kako prepoznati, kaj je dobro za naše lastno telo. Prvi tretjina priročnika je posvečena razvozlavanju pojmovne zmede v zvezi z maščobami. Druga tretjina govori o praktični rabi – kako izboljšati prebavo in presnovo maščob. Tretja tretjina pa se osredotoča na lastnosti tistih maščob (predvsem olj), ki jih zaužijemo največ.

Založba Jasno in glasno, 2014
Mehka vezava, 169 strani
Mere: 19 x 13 cm
ISBN: 9772335372466
 

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.