Apiterapija

Vlado Pušnik

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Apiterapija se ukvarja z lajšanjem ali odpravljanjem zdravstvenih tegob z uporabo čebeljih pridelkov. V knjigi se zato seznanimo s sestavo in učinki medu in z vsestranskostjo propolisa. Zvemo vse o cvetnem prahu, o bioaktivnih snoveh v matičnem mlečku, kaj je apilarnil in kako primerno uporabimo čebelji strup. Knjiga je praktično uporabna, saj prinaša veliko informacij o uporabi čebeljih pridelkov, doziranju in trajanju uporabe za posamezne namene apimedicine (pregled uporabnosti pridelkov pri posameznih boleznih).

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Apiterapija preprečuje in zdravi bolezni z uporabo čebeljih pridelkov - medu, cvetnega prahu, propolisa, čebeljega voska, matičnega mlečka, čebeljega strupa in apilarnila. Vedenje, da ti izdelki zdravijo, je staro vsaj 5.000 let. Je del ljudske medicine in odlična dopolnitev uradni medicini, ki apiterapijo ceni kot del holistične medicine. Za apiterapijo je značilno, da harmonično povezuje naravne procese in uporablja spoznanja drugih holističnih terapij, kot so zeliščarstvo, aromaterapija, akupunktura, akupresura, ajurveda … Priročnik podrobno razloži lastnosti vsakega izmed zgoraj naštetih čebeljih izdelkov, njegovo rabo za zdravljenje in njegove učinke. Vsebuje natančna navodila in številne apiterapevtske recepte. Zadnje poglavje je posvečeno uporabi čebeljih izdelkov pri 14 boleznih - od bolezni ust od bolezni jeter, od vnetja jajčnikov do vnetja mlečnih želez. Razloži tudi, kdaj je med primeren za malčke. Priporočam!

Založba ČZD Kmečki glas, 2016
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 23 x 17 cm
ISBN: 9789612034535
 

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.