Fridina domača kuhinja – Pomladna Frida, veganska kuharica

Da bo volk sit in koza cela
Jasmina Hrastovec

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Fridina domača kuhinja je kuharska knjižica z veganskimi recepti za jedi naših babic. Recepte so prispevali različni avtorji. Knjižica je plod sodelovanja dveh živalovarstvenih organizacij - Društva za zaščito živali Pomurja in Zavoda Koki, izkupiček od prodaje je namenjen doživljenjski oskrbi pred zakolom rešenih rejnih živali.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Frida je kokoš, ki je navdihnila odlične veganske recepte. Zbrali so jih prostovoljci Društva za zaščito živali Pomurja in Zavoda za zaščito rejnih živali Koki, ki si prizadevajo, da bi imele tudi živali pravico do življenja. Marsikdo, ki ne pozna veganske kuhinje, misli, da so jedi puste in enolične. Narobe! Ko se naučiš preprostih osnov veganske kuhinje, ustvarjaš slastne jedi, ki podpirajo zdravje in te napolnijo z energijo ter z občutkom zadovoljstva. Fridinih kuharic je več knjižic. Ta, ki jo predstavljam, vsebuje recepte s tistim, kar zraste pri nas na vrtovih, njivicah in v naravi od začetka pomladi do začetka jeseni. Jedi so sezonske, preproste za pripravo in ne drage. Obsegajo predloge za zajtrke, malice, kosila in večerje, za gostije in za vsak dan. Na primer, zeliščna štručka, koprivni namaz s sončničnimi semeni, češnjev smuti, juha iz ajdove kaše, koruzne peresniki s paradižnikovo omako, korenčkovi piškoti, jagodna tortica v kozarcu... Njam, priporočam!

Založba Zavod za zaščito rejnih živali Koki Bresternica, 2016
Mehka vezava, 92 strani
Mere: 21 x 15 cm
ISBN: 978-961-285-176-7
 

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Prejšnje številke revije Moj malček

Revija Moj malček ne zastari čez noč! Naročite lahko posamezne številke revije Moj malček iz let 2017 in 2018.

v košarico
Cena: 3,50 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2017 in 2018.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2017 in 2018.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Mapa za vlaganje revije Moj malček

Revije Moj malček lahko shranite v priročno mapo za vpenjanje revij. Tako bodo vse pregledno zbrane na enem mestu, lepo oblikovana mapa z napisom Moj malček pa bo okras vsake knjižne police.

v košarico
Cena: 7,00 €

Sto sezonskih rastlin na Slovenskem

Knjiga je še nerabljena! Popoln vodnik cenjene strokovnjakinje Ruth Podgornik Reš, žal pokojne, govori o okrasnih rastlinah na vrtu, na oknih, na balkonih in v domovih. Je zelo popoln vodnik za vse ljubiteljske vrtnarje, v njem pa bodo našli marsikaj koristnega tudi tisti, ki o rastlinah vedo več. Pomagala vam bo načrtovati nakup rastlin, razporeditev zasaditve in tudi vzdrževanju rastlin.

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.