Delfinja vzgoja - kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke, ne da bi se vam bilo treba spremeniti v tigra

Shimi Kang

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke, ne da bi se vam bilo treba spremeniti v tigra? Knjižna uspešnica "Delfinja vzgoja" na podlagi najnovejših raziskav v nevroznanosti in znanosti o vedenju razkrije, zakaj preveč nasilni, z nadzorom obsedeni »tigrovski starši« in permisivni »starši meduze« notranjo motivacijo v resnici zavirajo.

Maja Črepinšek, Moj malček:
Vsi si želimo vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke. Priročnik išče srednjo - »delfinjo« - pot med preveč permisivno vzgojo, ki prepušča vzgojno krmilo otroku in preveč trdo vzgojo, ki otroku s pritiskom, da mora biti za vsako ceno uspešen, izniči otroštvo. Knjiga je razdeljena na štiri dele. V prvem delu je analiza posledic preveč k uspešnosti naravnane vzgoje, v drugem delu pa analiza vzgoje otrok, ki so uspeli brez pritiskov. Dr. Shimi K. Kang ju je napisala na podlagi dela z otroki in njihovimi družinami v svoji ordinaciji za duševno zdravje otrok in mladostnikov. V tretjem in četrtem delu avtorica preide od besed k dejanjem. Povsem konkretno razloži, kako vzgajati uravnoteženo in kako doseči preobrazbo na bolje.

Založba Didakta, 2016
Mehka vezava, 356 strani
Mere: 23 x 15 cm
ISBN: 978-961-261-403-4

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.