Novice

Izšla je pomladanska Pikapolonica - revija za otroke

Otroci se s Pikapolonico - Pomlad prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Vse novice

Aktualno

PRAVLJIČNI STUDIO, pripovedovalska igralnica Galerija Vodnikove domačije Šiška, 17. marec – 1. junij

Na Vodnikovi domačiji Šiška v nedeljo, 17. marca ob 11h odpirajo interaktivno razstavo za otroke Pravljični studio. Odprtje bodo pospremile zgodbe. Pripovedovali jih bodo Špela Frlic in otroci. Brezplačno, pridite. 

Vsi dogodki

Umovadba za bistre možgane v poznih letih

Vojko Kavčič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga Umovadba za bistre možgane v poznih letih nam poučno in razumljivo razlaga dogajanje v možganih, nevrodegenerativne bolezni in napotke, kako ohraniti bister um in zdrave možgane skozi celo življenje.

V prvem delu poljudno opisuje možgane, njihovo strukturo in funkcije ter razloži, kaj se z možgani dogaja, ko se starajo. Velik poudarek je na tem, kaj lahko storimo, da ohranimo čim bolj bistre možgane - od prehrane do gibanja, socialnih stikov in vključno različnih oblik vadbe. Knjiga nam tu opiše tudi demenco, s poudarkom na alzheimerjevi bolezni, pri čemer avtor ne pozabi na skrb za bolnika z demenco in napotke njihovim skrbnikom in bližnjim.

V drugem delu knjige so praktične vaje za krepitev možganov ter barvna priloga, kjer so prikazane nazorne sheme dogajanja v naših možganih ter še nekaj dodatnih vaj v barvah. Spremno besedo je napisal dr. Simon Brezovar z Nevrološke klinike UKC v Ljubljani, ki je knjigo strokovno pregledal in avtorju svetoval določene rešitve.

Založba Miš, 2015
Mehka vezava, 272 strani
Mere: 23 x 15 cm
ISBN: 978-961-272-184-8

 

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Stari starši in njihovo vzgojno poslanstvo

Knjiga je še nerabljena! Kaj pravzaprav pomeni, biti stari starš? Bogdan Žorž razmišlja o vprašanjih medčloveških odnosov z izredno odkritostjo in z vedenjem psihologa, predvsem pa z razumevanjem, ki mu ga daje bogata osebna življenjska izkušnja. Knjigo odlikujeta toplina in razumevanje za vse vpletene: stare starše, starše in vnuke, hkrati pa neizprosna ostrina, ki zahteva nenehno osvetljevanje lastnega ravnanja, razmislek o tem, kaj nas vodi k takšnemu ali drugačnemu ravnanju in kaj s tem storimo sočloveku in sebi.

v košarico
Namesto: 15,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Zrcalo odraščanja

Knjiga je še nerabljena!  O tem, kakšna je »današnja mladina« se sliši mnogokrat, malo pa je resnično utemeljenih dognanj, ki bi temeljila na raziskavi populacije mladostnikov. Šest uglednih slovenskih znanstvenikov pa je opravilo sociološko raziskavo z izredno zanimivimi zaključki. Delo so sicer poimenovali Zrcalo odraščanja, toda meni - laiku - se je zazdelo, da gre v veliki meri za zrcalo družbe, v kateri ti otroci odraščajo. Presenečeni boste – tisto, kar mladostnikom pogosto očitamo odrasli, oni sami v resnici označujejo kot izredno negativno in moteče v okolju, ki jih obdaja.

v košarico
Namesto: 27,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Otroci imajo radi stare starše

Knjiga je še nerabljena! Izviren priročnik, ki poleg nasvetov, kako negovati oziroma zabavati majhno in nato večjo štručko, poseže tudi na področje odnosov stari starši – vnukovi starši; ti odnosi imajo odločilno vlogo pri tem, kako kvaliteten bo odnos starih staršev z vnuki.

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Čustveni vampirji - Kako se zaščititi pred ljudmi, ki vas povsem izpijejo

Knjiga je še nerabljena! Saj jih poznate – vznemirljivi, vendar nezanesljivi ljubimci, skrbni partnerji, ki vas zaprejo v kletko svojega ljubosumja, pretirano dramatični prijatelji, ki uporabljajo čustva bolj učinkovito, kot teroristi kalašnikove, zahtevni starši, ki jim prav v ničemer ne morete ugoditi, manipulativni sodelavci in šefi z gigantskimi egi...

v košarico
Namesto: 24,60 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Zdrava kuhinja - Pravilna prehrana – prava pot do življenjske moči

Več ko 290 različnih receptov. Komplet vsebuje tri različne knjige z naslovi: Testenine in žita, Ribe, meso in jajca ter Ribe, meso in jajca.

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Hitre jedi - Hitro, prefinjeno in raznoliko - več kot 100 okusnih novih receptov!

Knjiga je še nerabljena! Okusno v najkrajšem možnem času? Seveda! V tej knjigi smo za vas zbrali čez 100 receptov, ki jih pripravite hitro in s katerimi zablestite v vsaki situaciji. Za vsak recept porabite največ 30 minut – vse drugo se pravzaprav naredi samo. Prigrizki in solate, ribe in morski sadeži, meso in perutnina, ustvarjalne testeninske in zelenjavne jedi, pecivo in sladice – tukaj najdete za vsako priložnost pravi recept.

v košarico
Namesto: 7,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.