Playness pedagogika, za razigrano in razmigano otroštvo v digitalni dobi

Milan Hosta

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Vzgojni priročnik je namenjen vsakomur, ki želi razumeti zakaj sta igra in gibanje v prvih letih življenja tako pomembni. Dr. Hosta se kot športni pedagog in filozof sprehodi od teorije do prakse. Iz knjige veje svež duh iz hoste, kot bi se pošalil dr. Hosta. Gre za angažiran pristop k potrebnim spremembam pri vzgoji naših najmlajših, saj tehnologija in življenjske navade močno vplivajo na naš vsakdan.
Knjiga je samostojna celota, ki pa skupaj z didaktičnimi pripomočki playness pedagogike (tablica, kartice in knjižnica) tvori zelo uporabno orodje za delo v praksi.

Založba Playness, 2018
Mehka vezava, 140 strani
Mere: 14,5 x 21,0 cm
ISBN: 978-961-9444603

v košarico
Namesto: 30,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Filter za vrč za vodo BWT Longlife Active + Drink - 3 kosi

3 kosi filtrov za vrč za vodo BWT Longlife Active + Drink, ki odstranjujejo klor, težke kovine kot so svinec, baker... Preprečujejo nastajanje vodnega kamna, izboljša okus filtrirane vode, arome čaja in kave. Namenjeni so vrču BWT Perfect Water Active+ Drink 2,7 L, ustrezajo pa tudi vrčem Brita Maxtra.

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.