Mali vragci

Tanya Byron, Sacha Baveystock

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Vodnik za spremembo družinskega življenja in za prijetnejše trenutke z otroki je nastal po seriji odličnih BBCjevih televizijskih oddaj, v katerih so snemali značilne vzgojne zadrege resničnih družin, nato pa so strokovnjaki za vzgojo otrok staršem svetovali rešitve, oziroma nove, pozitivne vzgojne pristope. Knjiga je tiskana verzija teh oddaj. Starševske zadrege razčleni pronicljivo, nasvet pa pove preprosto, brez leporečenja in ovinkarjenja. V primerjavi s TV oddajo so v knjigi težave in nasveti razloženi razširjeno in mnogo bolj poglobljeno.

Založnik o knjigi:
Kako svojega »malega vragca« spremeniti v angelčka? V tem nazornem, jedrnatem in pozitivnem vodniku sta klinična psihologinja in producentka na podlagi tehnik iz istoimenske televizijske serije skušali pomagati staršem pri premagovanju pogostih vedenjskih težav otrok. S preprostim pristopom staršem pokažeta kako:
- razumeti težave, s katerimi se spopadajo,
- s pozitivnim pristopom vzpostaviti učinkovitejšo in prijetnejšo vzgojo,
- se spopadati s pogostimi težavami otrok, kot so prepiranje, nasilje, slabe prehranjevalne navade, uporaba stranišča, kljubovanje in čustvene težave, tesnobe in nizka stopnja samozavesti.

Založba: Primus, 2010
Mehka vezava, 155 strani
Mere: 23,5 x 15,5 cm
ISBN: 978-961-6804-10-3

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

10 najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredite za otroka

Knjiga je še nerabljena!  Vsi vemo, da je zato, da bo otrok zrasel v samozavestnega, ljubečega in uspešnega človeka, ki bo srečen in bo znal osrečevati tudi druge, najpomembnejša starševska ljubezen. Toda! Vsi tudi vemo, da to ni dovolj. Otrok poleg ljubezni potrebuje tudi trdne temelje, ki mu jih podarita družina in skrbna vzgoja. Knjiga opisuje deset temeljnih, najpomembnejših vzgojnih postavk. Če boste uspešni pri njih, bo vse drugo prišlo samo od sebe – morda ne takoj, a zagotovo do otroke polnoletnosti, ko se bo odločal sam, kaj od dobre dediščine bo uporabil in česa ne.

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.