Prva spominska knjiga

Vsak otrok pri spanju, hranjenju, telesnem razvoju in učenju novih spretnosti sledi lastnemu urniku razvoja. "Prva spominska knjiga" natančno opisuje in pomaga razumeti, kako bo potekal otrokov razvoj po mesecih - od rojstva, ko držimo v rokah skoraj nebogljenega novorojenčka, pa do tretjega leta, ko otroci zmorejo marsikaj opraviti že sami.
Ko bo otrok rasel in se razvijal, pa se bo vsak dan dogajalo toliko novega, da bodo starši marsikaj lepega in zabavnega že sproti pozabili. Na primer, kako je otrok izgovarjal prve besede, katere so bile njegove najljubše igrače in kako majhna je bila nekoč njegova dlan... To so drobni spomini, ki jih bodo čez leta z veseljem obnovili. Prva spominska knjiga jim bo pomagala ohraniti sladke spomine za svoje srce, pa tudi otrok jo bo z veseljem ogledoval, ko bo večji.

 

Ilustracije: Maja Črepinšek
Format: 29,5 cm x 21 cm
Obseg: 80 strani
Barvne ilustracije, trda vezava

v košarico
Cena: 14,95 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.